Mamuniol
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z całego serca Ci źyczę spełnienia.To ja mam takie skromne marzenie bo chciałabym chociaż żeby Bóg jedno mi dał i zostawił ze mną a nie wszystkie zabiera do siebie[emoji53]
Napisane na SM-J500FN w Forum BabyBoom
Dzięki...za miesiąc kolejne starania i oby ta niunia została ze mną już na zawsze....za tydzień mój lekarz podejmie decyzję co oprócz encortonu mi dołoży...tylko niech mnie ten encorton nie zawiedzie....bo nie wiem ile jeszcze dam radę wytrzymać.....Ja myślałam zawsze o dwójce max.
Lux wielkie gratki zostania ciocią!
Martyska 30 współczuję Ci strat. To musi być straszne. Ja przeszłam 1 stratę i trudno mi się po niej pozbierać. Oby Ci się udało jak najszybciej zajść w ciąże , urodzić i mieć w końcu swoje dzieciątko.
Ostatnia ciaza tez już miała się udac Nowy lekarz był i dal nadzieję, ale niestety nie pomogło....Byłam w szpitalu na badaniach na 1 i 2 fazę i poza potwierdzeniem Hashimoto nic nie wykazalo więcejwazne, ze lekarz ma plan wiesz Martyska