jak bys zobaczyla moja kolezanke, szostka na swiecie i 7 poonoc juz ostatnie w brzuchu, ta to ma rozgardiasz, ma w tym blizniaki, ale ona chciala taka gromade
Brawo dla twojej kokezanki
Mamuniol mam takie samo zdanie jak ty o invitro ☺
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jak bys zobaczyla moja kolezanke, szostka na swiecie i 7 poonoc juz ostatnie w brzuchu, ta to ma rozgardiasz, ma w tym blizniaki, ale ona chciala taka gromade
bravo ona haahBrawo dla twojej kokezanki
Mamuniol mam takie samo zdanie jak ty o invitro ☺
Diana u mnie było tak ( mam półtora roku roznicy). Pierwsza ciąża wyczekiwania, wystarna- cud. Jak tylko wróciła mi @ zaczęliśmy starania o 2 w obawie przed kolejnymi latami prób. I udało mi się w 3 cyklu- niespodzianka[emoji12]A ja się często zastanawiam jak widzę te panie które pchają wózeczek, obok idzie mały szkrab a w brzuszku rośnie kolejny bąbelek. Czy się długo starały czy w ogóle nie planowaly tego
duzo osob mowi, ze mala roznica wieku jest dobra, choc ja bym chciala tak z 3 lata roznicyDiana u mnie było tak ( mam półtora roku roznicy). Pierwsza ciąża wyczekiwania, wystarna- cud. Jak tylko wróciła mi @ zaczęliśmy starania o 2 w obawie przed kolejnymi latami prób. I udało mi się w 3 cyklu- niespodzianka[emoji12]
Nigdy nie przyszło mi do głowy, jak ja sobie dam radę... dla mnie to było błogosławieństwo. Zresztą ja już tak mam że jestem jak terminator- jak to mawia mój mąż. Nie chce od nikogo pomocy, wszytko ogarniam sama. Posiadanie dwójki maluchow wcale nie jest takie straszne. Traz np mam luz bo chłopcy się już razem bawią i na placu jest im raźniej. Są zawsze raz- mają kogoś obok[emoji1]
Napisane na SM-G903F w Forum BabyBoom
oj ja bym takiej gromady nie okieznalaMoje marzenie może nie 7 ale 4 będzie ok zawsze chciałam mieć dużo dzieci
To ja mam takie skromne marzenie bo chciałabym chociaż żeby Bóg jedno mi dał i zostawił ze mną a nie wszystkie zabiera do siebie[emoji53]Moje marzenie może nie 7 ale 4 będzie ok zawsze chciałam mieć dużo dzieci
doczekasz sie zobaczyszTo ja mam takie skromne marzenie bo chciałabym chociaż żeby Bóg jedno mi dał i zostawił ze mną a nie wszystkie zabiera do siebie[emoji53]
Napisane na SM-J500FN w Forum BabyBoom