wiecie co, ja zaszlam w pierwsza ciaze po pol roku i ja mowie oj jak dlugo a kilka kolezanek powiedzialo wlasnie, ze krotko, my rok-dwa lata walczylismy, wtedy zrozumialam, ze sa pary, ktore naprawde dlugo musza walczyc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lux gratulacje dla rodziców i szczęśliwej ciocimam foto, mloda czysty tatus, jest boska! zakochalam sie!
Dopóki sil starczy będę walczyła.....Kochana będzie dobrze. Musisz wierzyć. Czasu się nie cofnie i tak nie ma gwarancji, że przy innych decyzjach byłoby inaczej.
My zaczęliśmy starania zaraz po ślubie. Wcześniej zabezpieczając się na potęgę. Później nie raz sobie zarzucając że gdyby może nie to już bym miała malucha przy sobie. Ale się doczekałem. Nawet 2[emoji2] i choć okres starań był dla mnie bardzo trudny to wiem że nie można się poddawać.
Napisane na SM-G903F w Forum BabyBoom
Luxi my 3 iui wyniki czysciutkie nasienie w miarę i niccc. 4.5 roku i ciąg sama przyszła niespodziewanie.zna pare, gdzie oboje sa zdrowi a nawet inseminacja im nie pomogla, dwa lata juz walcza
I tak trzymaj. A uśmiech twojego malucha wynagrodzi ci każda minute cierpień [emoji9] [emoji9] [emoji9]Dopóki sil starczy będę walczyła.....
Dopóki sil starczy będę walczyła.....
ZuziaLux gratulacje dla rodziców i szczęśliwej cioci
Imię już wybrane?
no mowie, ze trzeba czasami czekac, ciekawe jak mi teraz pojdzieLuxi my 3 iui wyniki czysciutkie nasienie w miarę i niccc. 4.5 roku i ciąg sama przyszła niespodziewanie.
Napisane na SM-G903F w Forum BabyBoom