Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jak bys zobaczyla moja kolezanke, szostka na swiecie i 7 poonoc juz ostatnie w brzuchu, ta to ma rozgardiasz, ma w tym blizniaki, ale ona chciala taka gromadeA ja się często zastanawiam jak widzę te panie które pchają wózeczek, obok idzie mały szkrab a w brzuszku rośnie kolejny bąbelek. Czy się długo starały czy w ogóle nie planowaly tego
tez nie moglam spacHej!
Mamuniol zdrówka dla babci!!
Lux trzymam kciuki za bratową ale ekscytacja
A ja w nocy spać nie mogę, a później łażę jak zombi :/
ona juz przy szostej ciazy miala problemy i wczesniak byl i tej raczej tez nie donosi do terminu, szalona katoliczka z niej wiesz jak to jest, po prostu chciala miec taka gromade i juz, ale ma jedna ninaie i ciotke do pomocy, chociaz i tak jest jej ciezko , brat pisal, ze jeszcze Agata nie urodzilaDziewczyny dzięki, my w sumie też różnie, zależy od cyklu.
Lux daj znać jak bratowa urodzi ;D swoją drogą taką 7 osobowa gromadka jak u Twojej koleżanki to musi być nieźle wyzwanie...
ja do kosciola chodze rzadko a ta moja kolezaka jest prawie codziennie na mszy i wiesz ona uznaje in-vitro za zlo, antykoncepcje za grzech, tacy ludzie jak Terlikowski haah, rece mi opadają na nia czasami, bo narzuca bardzo swoje pogladyJa też bym chciała mieć więcej dzieci, ale męża z ledwoscia na 3 namowilam. Z poglądami katolickim jestem na dystans... dla mnie to już nie jest prawo boże bo nikt mi nie powie ze za Jezusa bylo invitro i ze głosił że to źle. To interpretacja ludzi, którym jest tak na rękę...W ściekami się jak słucham tych wszystkich bzdur i to jeszcze od facetów w sukienkach...
Napisane na SM-G903F w Forum BabyBoom