reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A ja się często zastanawiam jak widzę te panie które pchają wózeczek, obok idzie mały szkrab a w brzuszku rośnie kolejny bąbelek. Czy się długo starały czy w ogóle nie planowaly tego

reklama
Hej!

Mamuniol zdrówka dla babci!!

Lux trzymam kciuki za bratową :) ale ekscytacja :D

A ja w nocy spać nie mogę, a później łażę jak zombi :/

A ja się często zastanawiam jak widzę te panie które pchają wózeczek, obok idzie mały szkrab a w brzuszku rośnie kolejny bąbelek. Czy się długo starały czy w ogóle nie planowaly tego
jak bys zobaczyla moja kolezanke, szostka na swiecie i 7 poonoc juz ostatnie w brzuchu, ta to ma rozgardiasz, ma w tym blizniaki, ale ona chciala taka gromade

Dziewczyny dzięki, my w sumie też różnie, zależy od cyklu.
Lux daj znać jak bratowa urodzi ;D swoją drogą taką 7 osobowa gromadka jak u Twojej koleżanki to musi być nieźle wyzwanie... :-D

Dziewczyny dzięki, my w sumie też różnie, zależy od cyklu.
Lux daj znać jak bratowa urodzi ;D swoją drogą taką 7 osobowa gromadka jak u Twojej koleżanki to musi być nieźle wyzwanie... :-D
ona juz przy szostej ciazy miala problemy i wczesniak byl i tej raczej tez nie donosi do terminu, szalona katoliczka z niej wiesz jak to jest, po prostu chciala miec taka gromade i juz, ale ma jedna ninaie i ciotke do pomocy, chociaz i tak jest jej ciezko , brat pisal, ze jeszcze Agata nie urodzila

Ja też bym chciała mieć więcej dzieci, ale męża z ledwoscia na 3 namowilam. Z poglądami katolickim jestem na dystans... dla mnie to już nie jest prawo boże bo nikt mi nie powie ze za Jezusa bylo invitro i ze głosił że to źle. To interpretacja ludzi, którym jest tak na rękę...W ściekami się jak słucham tych wszystkich bzdur i to jeszcze od facetów w sukienkach...

Napisane na SM-G903F w Forum BabyBoom

Reszta kwestia religijnych mnie nie obchodzi- przykro mi tylko jak słucham że będę smażyć się w piekle bo popieram możliwość dania dziecka ludziom, którym się to nie udaje natura. Pewnie ze jestem za ograniczeniami w invitro- nie godzę się na invitro na życzenie bo trzeba wystrzelił się w odpowiednie okienko życiowe itd... Ale dla kogoś kto się stara i mu się nie udaje to jest dramat i invitro to ostatnia deska ratunku...

reklama
Ja też bym chciała mieć więcej dzieci, ale męża z ledwoscia na 3 namowilam. Z poglądami katolickim jestem na dystans... dla mnie to już nie jest prawo boże bo nikt mi nie powie ze za Jezusa bylo invitro i ze głosił że to źle. To interpretacja ludzi, którym jest tak na rękę...W ściekami się jak słucham tych wszystkich bzdur i to jeszcze od facetów w sukienkach...

ja do kosciola chodze rzadko a ta moja kolezaka jest prawie codziennie na mszy i wiesz ona uznaje in-vitro za zlo, antykoncepcje za grzech, tacy ludzie jak Terlikowski haah, rece mi opadają na nia czasami, bo narzuca bardzo swoje poglady

Do góry