reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

mamuniol może to przez zmiany w pogodzie. Moja babcia zawsze reaguje jak drastycznie zmienia się pogoda, ma migotanie komór, słabo jej i zawsze wtedy ląduje w szpitalu.

reklama
kolekcjonerka widzę podobieństwa w naszych suwaczkach. Też nie dawno zaczęłam nowy cykl. Dziś 8 dc więc powoli przymierzam się do bobosexów. Długo się strasz o drugie?

Łacha ja też dzisiaj 8 dc, tym samym 4 dzień na clo. Powiedz mi w płodne dni starajcie się codziennie czy robicie przerwy ?
Jak to jest dziewczyny? Jedni mówią żeby kochać się codziennie, inni żeby co 48h żeby plemniki się zregenerowaly... Co Wy myślicie?

Moja babcia to chodzący wulkan. Nie należy do tych schorowanych kobitek. Z moimi dzieciakami na czwórka zasuwa dlatego jak widzę ja taka serce płacze. Oby było dobrze. Ciśnienia nie mogą zbić. ..

Napisane na SM-G903F w Forum BabyBoom

Łacha ja też dzisiaj 8 dc, tym samym 4 dzień na clo. Powiedz mi w płodne dni starajcie się codziennie czy robicie przerwy ?
Jak to jest dziewczyny? Jedni mówią żeby kochać się codziennie, inni żeby co 48h żeby plemniki się zregenerowaly... Co Wy myślicie?
Mój lekarz powiedział że plemniki dojrzewają dłużej niż 72 h więc zalecił nam codziennie max co 2 dni. Tak też robimy.

Wczoraj mnie krecilo coś z wieczora w brzuchu- 5 dzień po owu... zobaczymy czy to tylko glowa swirowala.

Napisane na SM-G903F w Forum BabyBoom

Dzień dobry wszystkim!

Lux trzy mam kciuki za bratowa.

Mamuniol.. Zdrowka dla babci!
Renia kochana będzie dobrze! Odlicz 2 tygodnie od tego plamienia i smigaj na bete! Będzie wszystko dobrze zobaczysz.

Kolekcjonerka przykro mi z powodu @. Po proszę o nowy termin.

Uciekam na zakupy!

Spark ja jak starałam się zajść w pierwszą ciążę to wszystkie dni płodne były nasze. Były cykle że kochaliśmy się wtedy codziennie a były też takie że co drugi dzień a długo nie wychodziło, mimo naszych idealnych wyników, chyba za bardzo chciałam i się blokowałam. Przy drugiej ciąży był luz, z reguły 12, 13, 16 dc. i to wszystko. Przy drugiej zaszłam współżyjąc 12 dc -tylko raz w cyklu (niestety ciąża nie utrzymała się). Więc jak ma być ciąża to będzie.Ważne żeby za bardzo się nie spinać psychicznie.Dziecko sobie samo wybiera termin.

Dzień dobry kochane
Kilka dni mnie nie było ale wszystko już nadrabiam

Lux trzymam kciuki za brązowa i dzieciątko
Mamuniol dużo zdrówka dla babci

U mnie w końcu koniec @
Fabimama możesz mnie dopisać
Diana 22l następna @ 28.04

Miłego dnia kobietki

reklama
Mamuniol zdrowka dla babci, trzymajcie sie tam jakos :*
Kacha pomysl, ze moze one tez sie dlugo staraly, moze sa o invitro, moze latami nie mogly zajsc, ja tak sie pocieszam, ze moze one tez sie musialy starac i sie w koncu doczekaly

czekam i czekam na bratanice, oj niech mi juz dzwonia, ze juz po!

Do góry