reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Renatko na pewno wszystko będzie dobrze. Dbaj o siebie, nie dźwigaj, odpoczywaj, ile się da :).

Wszystkiego dobrego kochana.

Dziewczyny po stratach- jakie badania robiłyście? Wyobraźcie sobie, że moja przyjaciółka po dwóch stratach robiła badania i niby nic nie wyszło, ale gin stwierdził, że czasem kobieta ma zespół antyfosfolipidowy, ale w badaniu to nie wychodzi i są ciąże biochemiczne lub bardzo wczesne poronienia i w kolejnej ciąży od początku i już w czasie starań kazał jej brać minimalne dawki apsiryny, takie kardiologiczne. Takie się bierze, jak zespół antyfosfolipidowy wystepuje.

Teraz dziewczyna ma dwie zdrowe córeczki, z dwóch kolejnych ciąż. Obie na Aspirynie. Może faktycznie gin trafił i ona ma ten zespół. Do dziś tego nie wie.

reklama
Renata nie stresuj się na zapas.Tak naprawdę do konca niewiadomo jak jest z tymi staraniami po poronieniu- różne są opinie.Myślę ze lekarze tak do konca nie wiedzą.Dziecko jest cudem i wszystko jest możliwe.

juz sie,nie zadręczam tez uwazam co ma byc to będzie czasu nie cofne niestety a twoja kuzynka pewnie nie miala lyzeczkowania dlatego chyba tak powiedział lekarz

Tak wogole to dzien dobry wszystkim ja dzis tez w pracy u nas pochmurno i chyba będzie padać chociaz mozliwe,ze,do popoludnia sie rozjaśni ....
zycze Wam udanego dnia ...

Lux to trzymamy kciuki! Dzisiaj też rozwiązują ciążę synowej mojej sąsiadki. Kobieta już od wczoraj przeżywa bo synowa ma problem z nerkami w tej ciąży i chcą zrobić cc 2 tyg. wcześniej ale mały jest już duży więc będzie ok.

A ja wczoraj natrafiałam na same ciężarne, idąc 5 minut drogą to widziałam z 5 kobiet a potem jeszcze z 3. Zawsze zastanawia mnie wtedy jak to jest że jednym udaję się tak szybko zachodzić a innym nie.

Dziewczynki a ja w szpitalu z babcią. Płakać się chce. Dziś obudziła się i nie miała na nic siły. Zadzwoniła po mnie. Ma 88 lat i problemy z nadciśnieniem. Płakać się chce jak patrzę jaka jest slabiutka. Jak nie ona:(:(:(

Napisane na SM-G903F w Forum BabyBoom

reklama
kolekcjonerka widzę podobieństwa w naszych suwaczkach. Też nie dawno zaczęłam nowy cykl. Dziś 8 dc więc powoli przymierzam się do bobosexów. Długo się strasz o drugie?

Do góry