reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dzięki Kotka, ja nie wiem jak to jest ze jedne dziewczyny zachodzą tak szybko a ja już tyle próbuje i nic. Owulacje mam co miesiąc mega bolesna, ledwo się ruszam , muszę brać Ketonal, śluz piękny i gowno

Napisane na SM-G361F w Forum BabyBoom

ja wszystkie troje dzieci splodzilam za 1 razem tak bylo i z 4 ciaza jeden raz po 5 latach bez zabezpieczenia i juz sama nie,wiem od czego to zależy mam tylko nadzieje ze,tym,razem tak nie będzie poki co staram sie myslec optymistycznie wolalabym jednak wpierw dostać ta 1@ pp zabiegu a potem sie starac bo takie mam plany inaczej by mnie na tym forum nie było

reklama
A wam starającym sie dosc dlugo bardzo wspolczuje ale trzymam &&&& tak jak napisala jedna z koleżanek NADZIEJA UMIERA OSTATNIA kazda z nas,żyje tutaj jakas nadzieja kochane....

Yesenia Nie moze być inaczej każda z Nas zasługuje na szczęście najgorsze chyba jest kiedy jedna kobieta stara się długi czas o swój skarb a inna bez wahania usuwa ciąże oddaje dziecko albo je zabija .... I gdzie sprawiedliwość

Gdy byłam na wizycie w 12 tyg.ciazy i okazało się ze ciąża obumarla w 9 tyg.to ginka powiedziała żebym za 2 miesiace zaczęła starania.Gdy nie dało się poronić całkowicie po tabl.zrobili mi następnego dnia zabieg.Po 2 miesiacach poszlam do tej same ginki i kazala mi jeszcze czekac 1 miesiac czyli wyszly3 miechy.Usg pokazywalo ze wszystko ok,moje cykle wróciły do normy jak w zegarku dostałam 2 okresy.Spytalam się jej dlaczego mimo to mam czekać jeszcze miesiąc.Powiedziała ze jak lyzeczkuja to zachaczaja o endometrium ta łyżka i potem mogą powstać dziury , których nie widać na usg i jak dojdzie do zapłodnienia i zarodek natrafi na taką dziurę to nieutrzyma się ciąża.Ile w tym prawdy to nie wiem.

reklama
Gdy byłam na wizycie w 12 tyg.ciazy i okazało się ze ciąża obumarla w 9 tyg.to ginka powiedziała żebym za 2 miesiace zaczęła starania.Gdy nie dało się poronić całkowicie po tabl.zrobili mi następnego dnia zabieg.Po 2 miesiacach poszlam do tej same ginki i kazala mi jeszcze czekac 1 miesiac czyli wyszly3 miechy.Usg pokazywalo ze wszystko ok,moje cykle wróciły do normy jak w zegarku dostałam 2 okresy.Spytalam się jej dlaczego mimo to mam czekać jeszcze miesiąc.Powiedziała ze jak lyzeczkuja to zachaczaja o endometrium ta łyżka i potem mogą powstać dziury , których nie widać na usg i jak dojdzie do zapłodnienia i zarodek natrafi na taką dziurę to nieutrzyma się ciąża.Ile w tym prawdy to nie wiem.

ja zaszlam 8 tygodni po zabiegu i poszla z okresem ciaza, ale lekarz twierdzil, ze to nic wspolnego nie mialo z zabiegiem...macica miala czas by sie zregenerowac

Do góry