reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Lux ja mam nadzieje ze u mnie i tak było to za późno na owulację jestem 4 tyg równo po zabiegu dziś i mam taka cicha nadzieje ze za niedługo dostane @ nie znioslabym faktu jakby było inaczej nie może być inaczej bo to zdecydowanie za wcześnie ... Jaka ja głupia jestem ze z tymiwszystkimi lozkowymi sprawami do 1@ nie poczekalam ... :no2::unsure::sad:
A czemu uważasz, że zawcześnie?

reklama
Renata z tego co zrozumiałam to boisz się że za szybko mogłaś zajść w ciążę po zabiegu? Kochana nie zrozum mnie źle ale skoro wiedziałaś jaki czas masz odczekać po to trzeba było się zabezpieczyć i nie mogłabyś problemu. My tu wszystkie chcemy być w ciąży więc trochę ciężko się czyta jak ktoś pisze że boi się ze jest w ciąży. Nie jedna z nas wszytko by oddała żeby być. Życzę Ci żeby wszystko dobrze się u Ciebie skończyło i proszę nie zrozum mnie źle

Napisane na SM-G361F w Forum BabyBoom

raczej ty zrozumialas,mnie źle bo myśmy sie zabezpieczeli a dziecko chce,tylko wiem,ze,za szybko to nie dobrze dlatego tak się boje

raczej ty zrozumialas,mnie źle bo myśmy sie zabezpieczeli a dziecko chce,tylko wiem,ze,za szybko to nie dobrze dlatego tak się boje
Ale, gdzie Ty wyczytałaś, że zawcześnie? Ginekolodzy doradzają 3 miesiące bardziej ze względów psychologicznych. Skoro organizm jest gotowy przyjąć ciążę to ją przyjmie jak nie to przyjdzie @. A strach będzie taki sam dziś, taki sam za 3, 6 miesięcy. Trzeba to sobie odpowiednio w głowie poukładać to człowiek przestanie się stresowac ;-)

Dzięki Kotka, ja nie wiem jak to jest ze jedne dziewczyny zachodzą tak szybko a ja już tyle próbuje i nic. Owulacje mam co miesiąc mega bolesna, ledwo się ruszam , muszę brać Ketonal, śluz piękny i gowno

Napisane na SM-G361F w Forum BabyBoom
Czasami tak jest...ja szybko zachodze 5 prób i 5 ciąż a wszystkie stracilam życie jest niesprawiedliwe ale nikt nam nie odpowie dlaczego nas to spotkało

Napisane na SM-J500FN w Forum BabyBoom

Dziekuje kochane,za wsparcie
Ja ronie coprawda samoistnie ale po poronieniu zabezpueczalismy się i mieliśmy odczekać a tu okres nieprzychodzil 6 tygodni i zrobiłam test profilaktycznie i okazało się ze jestem w ciąży...poronilam coprawda później ale to byla moja największa ciąża bez żadnych lekow i pierwszy raz widziałam obraz na usg☺ Jeżeli jest Ci pisane być teraz w ciąży to będziesz i wszystko będzie dobrze...nie martw się a przynajmniej postaraj bo wiem ze łatwo to się tylko mówi...

Napisane na SM-J500FN w Forum BabyBoom

Renatka co ma być, to będzie. Dziecko samo wybiera czas na przyjście. Jeśli teraz zaszłaś i to dziecko zechce się urodzić, to nic go nie powstrzyma. Dbaj o siebie i myśl pozytywnie.

Dziewczyny czytam Wasze historie i ogromnie współczuję tych wszystkich przejść :( to niesprawiedliwe :(

reklama
yesenia jest ok! : - ) nie mam do Ciebie żalu o to co napisałaś i uwierz że ja bardzo chcialam mojej kruszynki ktora stracilam kocham dzieci i bardzo chce mieć dziecko a moje obawy wynikają wlasnie z powodu niedawnego zabiegu ja wiem jak to moze wygladac bo mam,3 dzieci ale wszystkie są chciane i każde kolejne tez takie będzie czy teraz czy później
w szpitalu po zabiegu pewna pani pielęgniarka powiedziala mi tak : ma pani juz trojeczke to w prawdzie jeden problem z Glowy ....
i dziekuje Bogu za moja spokojna nature bo chyba bym jej tam przywalilam tak mnie zdenerwowala! Mialam nawet wrażenie ze oni mysleli ze ja tego dziecka nie,chcialam tak sie czulam :- (

Do góry