reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dzięki Kotka, ja nie wiem jak to jest ze jedne dziewczyny zachodzą tak szybko a ja już tyle próbuje i nic. Owulacje mam co miesiąc mega bolesna, ledwo się ruszam , muszę brać Ketonal, śluz piękny i gowno

Napisane na SM-G361F w Forum BabyBoom

ja wszystkie troje dzieci splodzilam za 1 razem tak bylo i z 4 ciaza jeden raz po 5 latach bez zabezpieczenia i juz sama nie,wiem od czego to zależy mam tylko nadzieje ze,tym,razem tak nie będzie poki co staram sie myslec optymistycznie wolalabym jednak wpierw dostać ta 1@ pp zabiegu a potem sie starac bo takie mam plany inaczej by mnie na tym forum nie było

reklama
A wam starającym sie dosc dlugo bardzo wspolczuje ale trzymam &&&& tak jak napisala jedna z koleżanek NADZIEJA UMIERA OSTATNIA kazda z nas,żyje tutaj jakas nadzieja kochane....

Yesenia Nie moze być inaczej każda z Nas zasługuje na szczęście najgorsze chyba jest kiedy jedna kobieta stara się długi czas o swój skarb a inna bez wahania usuwa ciąże oddaje dziecko albo je zabija .... I gdzie sprawiedliwość

Gdy byłam na wizycie w 12 tyg.ciazy i okazało się ze ciąża obumarla w 9 tyg.to ginka powiedziała żebym za 2 miesiace zaczęła starania.Gdy nie dało się poronić całkowicie po tabl.zrobili mi następnego dnia zabieg.Po 2 miesiacach poszlam do tej same ginki i kazala mi jeszcze czekac 1 miesiac czyli wyszly3 miechy.Usg pokazywalo ze wszystko ok,moje cykle wróciły do normy jak w zegarku dostałam 2 okresy.Spytalam się jej dlaczego mimo to mam czekać jeszcze miesiąc.Powiedziała ze jak lyzeczkuja to zachaczaja o endometrium ta łyżka i potem mogą powstać dziury , których nie widać na usg i jak dojdzie do zapłodnienia i zarodek natrafi na taką dziurę to nieutrzyma się ciąża.Ile w tym prawdy to nie wiem.

reklama
Gdy byłam na wizycie w 12 tyg.ciazy i okazało się ze ciąża obumarla w 9 tyg.to ginka powiedziała żebym za 2 miesiace zaczęła starania.Gdy nie dało się poronić całkowicie po tabl.zrobili mi następnego dnia zabieg.Po 2 miesiacach poszlam do tej same ginki i kazala mi jeszcze czekac 1 miesiac czyli wyszly3 miechy.Usg pokazywalo ze wszystko ok,moje cykle wróciły do normy jak w zegarku dostałam 2 okresy.Spytalam się jej dlaczego mimo to mam czekać jeszcze miesiąc.Powiedziała ze jak lyzeczkuja to zachaczaja o endometrium ta łyżka i potem mogą powstać dziury , których nie widać na usg i jak dojdzie do zapłodnienia i zarodek natrafi na taką dziurę to nieutrzyma się ciąża.Ile w tym prawdy to nie wiem.

ja zaszlam 8 tygodni po zabiegu i poszla z okresem ciaza, ale lekarz twierdzil, ze to nic wspolnego nie mialo z zabiegiem...macica miala czas by sie zregenerowac

Do góry