Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
NeSSi to normalne. 11dni to w sumie nicJak już się załamujemy to zbiorowo
Jestem 11 dzień po zabiegu łyżeczkowania ... plamię na brązowo i różowo - ze śluzem Końca nie widać
Pcos, nt, hi, io, hiperprolaktynemię, cykle bezowulacyjne itd.
Ja takie plamienie miałam tydzień przed owulacją a po tygodniu od owu @. Wcześniej plamiłam tak ok. 3 tygodni. Nawet jeśli coś się wydarzyło to i tak w końcu chcesz mieć jeszcze dzieci a jest wiele dziewczyn, na forum też, które zaszły jeszcze przed 1 @ i donosiły zdrowe maleństwa :-). Także nie ma co się spinać i jak zaplanowałaś jakieś badania to do dzieła!Nie przejmowalabym się tym gdyby nie nastraszyl mnie mój lekarz który powiedział ze po poronieniu owulacja może wystąpić po 2-4 tygodniach
A My kiedy kochalam się z mężem w sobotę oczywiście z zabezpieczeniem mieliśmy wpadke bo prezerwatywa pękła wcześniej nic nie pisalam bo byłam pewna ze nawet jeśli to przecierz nie dostalam jeszcze miesiączki 30-go miałam tylko maleńkie plamienie które bralam za rozpoczynającą się @ a gin mówi ze równie dobrze pod taka postacią zaczyna się owulacja .... Lub ja poprzedza ... Nie wiem co myśleć kochane strasznie się boje proszę trzymajcie kciuki by jednak ta@ do mnie przyszła