reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Jak już się załamujemy to zbiorowo :(
Jestem 11 dzień po zabiegu łyżeczkowania ... plamię na brązowo i różowo - ze śluzem :( Końca nie widać :(

Nessi, ja nie miałam zabiegu, więc nie wiem ile takie plamienie może się utrzymywać. Ale jeżeli coś Cię niepokoi to idź do gina na kontrolę.

Yesenia, u mnie to już mały żłobek koleżanki mają, a na nadal jałowa jestem...

reklama
Nie przejmowalabym się tym gdyby nie nastraszyl mnie mój lekarz który powiedział ze po poronieniu owulacja może wystąpić po 2-4 tygodniach :sad:
A My kiedy kochalam się z mężem w sobotę oczywiście z zabezpieczeniem mieliśmy wpadke bo prezerwatywa pękła wcześniej nic nie pisalam bo byłam pewna ze nawet jeśli to przecierz nie dostalam jeszcze miesiączki 30-go miałam tylko maleńkie plamienie które bralam za rozpoczynającą się @ a gin mówi ze równie dobrze pod taka postacią zaczyna się owulacja .... Lub ja poprzedza ... Nie wiem co myśleć kochane strasznie się boje proszę trzymajcie kciuki by jednak ta@ do mnie przyszła :baffled::baffled::baffled:
Ja takie plamienie miałam tydzień przed owulacją a po tygodniu od owu @. Wcześniej plamiłam tak ok. 3 tygodni. Nawet jeśli coś się wydarzyło to i tak w końcu chcesz mieć jeszcze dzieci a jest wiele dziewczyn, na forum też, które zaszły jeszcze przed 1 @ i donosiły zdrowe maleństwa :-). Także nie ma co się spinać i jak zaplanowałaś jakieś badania to do dzieła!

Mojemu K. śniło się, że atakowały go małe gremliny...może to jakiś znak :-)

Do góry