reklama
M_Lena
Fanka BB :)
Nawet nie przyszlo mi to do głowy w sumie Nawet nie wiem jak można byłoby to wyprać. Idąc tym tropem to wnętrze wózka też trzeba byloby wyprać. O nie, nie. Nie dajmy się zwariowaćUff, to jest mi raźniej i nie mam wyrzutów sumienia
A co do prania - prałyście obicie fotelika/nosidełka? W instrukcji nie mam w sumie takiego zalecenia, ale się zastanawiam...
Milmo
Ja wnętrze wózka prałam bo używany. Od fotelika tylko tą wkładkę niemowlęcą.Nawet nie przyszlo mi to do głowy w sumie Nawet nie wiem jak można byłoby to wyprać. Idąc tym tropem to wnętrze wózka też trzeba byloby wyprać. O nie, nie. Nie dajmy się zwariować
My robimy masaż krocza od 2 tygodni, dziś zakupiłam herbatę z liści maliny i oeparol biorę ale to dlatego że miałam jeszcze opakowanie bo na początku ciąży brałam. Zobaczymy czy będzie coś szybciej, ale z dnia na dzień jestem słabsza, bola mnie pachwiny nie tylko wieczorem ale cały dzień, od ledzwi promieniuje mi ból na prawą nogę... Staram się jak najwięcej ruszać, ale tak mi ciężko [emoji53] w ogóle jakoś brak motywacji, co drugi dzień mam gorszy, zabrać się za nic nie potrafię. A tu jeszcze pranie nie zrobione, tylko torba do szpitala gotowa [emoji106]A czy w jakikolwiek sposób przygotowujecie się do porodu, coś cwiczycie, masujecie? Bo ja w sumie nie i się zastanawiam, czy jestem jedyna z takim podejściem... Nie wiem, jakoś tak myślę, że przecież i tak co ma być, to będzie...
martoosia04
Ja wózka, czy fotelika nie piorę. Tylko ewentualną pościel, która we wózku będzie.
AjahiS
Ale to typowo wody czy wodnisty śluz? Jeśli nie jesteś pewna to pozostaje IP - może lepiej niech sprawdzą. Mi odchodziły wody pomału ale było ewidentnie widać,że to wody a nie coś innego. Trzymaj się.Jeżu... Teraz mi się wydaje, że sączą mi się wody... Mąż był w 5 aptekach i nigdzie nie było testów na wody. Jakoś tak mokro i wodniście mam. Skąd to kurde wiedzieć?
Milmo
No właśnie mega ciężko mi to stwierdzić co to jest. Widzę po prostu mokrą wkładkę bez koloru i zapachu wyraźnego. Dla mnie to bardziej woda niż śluz. Poobserwujemy jeszcze i najwyżej pojedziemy jak nie będziemy dalej pewni.Ale to typowo wody czy wodnisty śluz? Jeśli nie jesteś pewna to pozostaje IP - może lepiej niech sprawdzą. Mi odchodziły wody pomału ale było ewidentnie widać,że to wody a nie coś innego. Trzymaj się.
martoosia04
Lepiej jechać i popatrzeć co i jak, niż zaś pluć sobie w brodę.
reklama
Milmo
Niby tak, ale to 30km sama nie wiem czego się spodziewać, jak to powinno wyglądać. Wszystko ok pozatym. Zawsze mi się wydaje, że wymyślam.Lepiej jechać i popatrzeć co i jak, niż zaś pluć sobie w brodę.