reklama
Ewelinaa25
Zaciekawiona BB
A jak często macie wizyty? Raz w miesiącu czy częściej?
Raz w miesiącu, teraz się zaczną te ktg podobno od 6 miesiąca u nas a jeszcze tydzień i 6 miesiąc u nas
MasterKa
Fanka BB :)
Ja mam co miesiąc [emoji3526] ostatnia wyszła po 3 tygodniach bo tak wypadły połówkowe [emoji3526]
Ewelinaa25
Zaciekawiona BB
A ty jak masz ?
Raz w miesiącu, czasem trochę ponadA ty jak masz ?
Ewelinaa25
Zaciekawiona BB
Raz w miesiącu, czasem trochę ponad
To tak w sam raz tylko czas ucieka i zaraz będzie po
M_Lena
Fanka BB :)
Mnie zawsze lekarka zaleca wizytę nie później jak za 4 tygodnie. Także wychodzi raz na miesiącA jak często macie wizyty? Raz w miesiącu czy częściej?
A tak z innej beczki. Powiedzcie mi czy można pić melisę w ciąży,? Czy któraś z Was pije? Jestem ostatnio bardzo poddenerwowana i niespokojna... Sama już nie wiem co mnie stresuje - chyba za dużo myślę... Może melisa wyciszyłaby mnie trochę? Co o tym myślicie?
Czytałam w sieci, że niby można, ale jeszcze nie miałam okazji zapytać lekarza. Mam wizytę dopiero za 2 tygodnie.
Ewelinaa25
Zaciekawiona BB
Mnie zawsze lekarka zaleca wizytę nie później jak za 4 tygodnie. Także wychodzi raz na miesiąc
A tak z innej beczki. Powiedzcie mi czy można pić melisę w ciąży,? Czy któraś z Was pije? Jestem ostatnio bardzo poddenerwowana i niespokojna... Sama już nie wiem co mnie stresuje - chyba za dużo myślę... Może melisa wyciszyłaby mnie trochę? Co o tym myślicie?
Czytałam w sieci, że niby można, ale jeszcze nie miałam okazji zapytać lekarza. Mam wizytę dopiero za 2 tygodnie.
Szczerze? Ja mam mega fochy, złości w ciąży. I pije sobie melisę, moj lekarz nie miał żadnych przeciwwskazań
Gdyby nie ta melisa mojego męża bym pogryzła nawet nie zdajecie sobie sprawy jak czasem mnie irytuje..
Wiesz co,Mnie zawsze lekarka zaleca wizytę nie później jak za 4 tygodnie. Także wychodzi raz na miesiąc
Ja tak czasem też myślę "kurdee.. moge to zjeść/wypić czy nie moge?".. wtedy wpisuję "coś tam w ciąży" i czytam i czytam...
Aż wkońcu dochodzę do wniosku, że gdyby coś było kategorycznie zakazane, to już dawno bym o tym gdzieś głośno słyszała, jak o alkoholu, surowym mięsie, gorących kąpielach i tak dalej ;-)
A co do melisy - zdarzyło mi się wypić, bo wydaje mi się, że więcej szkody Dziecku robi moje podniesione ciśnienie niż kubek herbatki z melisy :-) która pewnie i tak jest bezpieczna :-)
reklama
Ewelinaa25
Zaciekawiona BB
Wiesz co,
Ja tak czasem też myślę "kurdee.. moge to zjeść/wypić czy nie moge?".. wtedy wpisuję "coś tam w ciąży" i czytam i czytam...
Aż wkońcu dochodzę do wniosku, że gdyby coś było kategorycznie zakazane, to już dawno bym o tym gdzieś głośno słyszała, jak o alkoholu, surowym mięsie, gorących kąpielach i tak dalej ;-)
A co do melisy - zdarzyło mi się wypić, bo wydaje mi się, że więcej szkody Dziecku robi moje podniesione ciśnienie niż kubek herbatki z melisy :-) która pewnie i tak jest bezpieczna :-)
Dokładnie