reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2019

reklama
Ja połówkowe mam umawiać 12 marca bo miesiąc wcześniej każą i na 12 kwietnia , ale tak planuje umówić się na 15 -17 kwiecień . Jakoś daleko mi się to wydaje , młoda dawała znać o sobie jak byłam w kinie dzisiaj i szczerze mówiąc czasem zapominam ze w ciąży jestem bo nie widać tego . Brzucha nie ma a czuje ruchy coraz mocniej [emoji3]

Ja mam nadzieję, że mi połówkowe wyjdzie dobrze i w ogóle, że wszystko z naszą córą będzie dobrze. [emoji4] U mnie z ciążą to też tak średnio widać, przez ubranie praktycznie wcale, bez już dostrzegam okrąglejszy brzuszek. Ale ruchów jeszcze nie czuję. Ja od początku ciąży nie czuję się jak ciężarna [emoji28]

Macie już zaplanowany test obciążenia glukozą? Mnie lekarka wysyła na to w 22 tc i się zastanawiam, czy to nie za wcześnie, w wielu źródłach podają, że się to robi 24 - 28 tc...
Nawet nie przypominaj o tym badaniu, bleeee.... [emoji23][emoji23] jutro idę do lekarza to może coś będzie O tym mowic

Ja już znalazłam wózek, co prawda nie jest to markowe cacko typu Anex, ale wizualnie mi się podoba i co najważniejsze spełnia moje wymagania, jeżeli chodzi o funkcjonalność. [emoji4] W sumie zacznie mi się dopiero 19 tydzień, ale wózek to jedyne, co wybrałam. Mam dylemat, co do łóżeczka. Lepiej kupować zwykle łóżeczko, czy może kołyskę i łóżeczko turystyczne? [emoji29]
Ja zawsze mialam zwykle i bujaczek i tak też będzie tym razem bo mi to odpowiadało co mialam

Ja właśnie jadę do mojej doktor i jestem ciekawa czy coś powie, bo nic nie słyszałam do tej pory o tym teście z glukozą.

reklama
Do góry