reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2019

reklama
Ja połówkowe mam umawiać 12 marca bo miesiąc wcześniej każą i na 12 kwietnia , ale tak planuje umówić się na 15 -17 kwiecień . Jakoś daleko mi się to wydaje , młoda dawała znać o sobie jak byłam w kinie dzisiaj i szczerze mówiąc czasem zapominam ze w ciąży jestem bo nie widać tego . Brzucha nie ma a czuje ruchy coraz mocniej [emoji3]

Ja mam nadzieję, że mi połówkowe wyjdzie dobrze i w ogóle, że wszystko z naszą córą będzie dobrze. [emoji4] U mnie z ciążą to też tak średnio widać, przez ubranie praktycznie wcale, bez już dostrzegam okrąglejszy brzuszek. Ale ruchów jeszcze nie czuję. Ja od początku ciąży nie czuję się jak ciężarna [emoji28]

Macie już zaplanowany test obciążenia glukozą? Mnie lekarka wysyła na to w 22 tc i się zastanawiam, czy to nie za wcześnie, w wielu źródłach podają, że się to robi 24 - 28 tc...
Nawet nie przypominaj o tym badaniu, bleeee.... [emoji23][emoji23] jutro idę do lekarza to może coś będzie O tym mowic

Ja już znalazłam wózek, co prawda nie jest to markowe cacko typu Anex, ale wizualnie mi się podoba i co najważniejsze spełnia moje wymagania, jeżeli chodzi o funkcjonalność. [emoji4] W sumie zacznie mi się dopiero 19 tydzień, ale wózek to jedyne, co wybrałam. Mam dylemat, co do łóżeczka. Lepiej kupować zwykle łóżeczko, czy może kołyskę i łóżeczko turystyczne? [emoji29]
Ja zawsze mialam zwykle i bujaczek i tak też będzie tym razem bo mi to odpowiadało co mialam

Ja właśnie jadę do mojej doktor i jestem ciekawa czy coś powie, bo nic nie słyszałam do tej pory o tym teście z glukozą.

reklama
Do góry