Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dzisiaj miałam USG z dzieckiem wszystko dobrze płeć jeszcze nie znanaKtóraś dziś wizytuje?
Ja dzisiaj miałam USG z dzieckiem wszystko dobrze płeć jeszcze nie znana
Dokładnie i następny skan już 27 marcaSuper że dzidziuś ma się dobrze to najważniejsze!
Czeka się ok 20 dni...anecka, trzymam kciuki za wyniki, wiesz ile będziesz na nie czekać? Littlebaby jestem w szoku ze już taki piękny klasyczny ciążowy brzuszek, wow! A tygodnie ja mowie
zawsze skończone, ale zawsze podkreślam ze skończonych x tygodni więc nie ma niedomówień
Dziewczyny czy Wy też jesteście takie zmęczone i senne? Ja to spałabym niemalże całymi dniami. Dziś pod koniec pracy nie miałam już sił wysiedzieć.