G
gosc6
Gość
Wow, to faktycznie14. I druga ciąża. Zawsze mi bardzo szybko rósł brzuchol.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wow, to faktycznie14. I druga ciąża. Zawsze mi bardzo szybko rósł brzuchol.
Tak jak Twój lekarz,Dziewczyny, a jak liczycie tygodnie? Ja zawsze mówiłam tydzień skończony, a nie bieżący. Ale doktor mówi, że liczy się bieżący, czyli jeśli jestem 16t1d to jest 17 tydzień bo taki leci właśnie... Hmmm...
Ciężko mi powiedzieć. Zawsze wyliczałam kalkulatorami z internetu i mówiłam tak jak lekarz też mówił. Nigdy nie wnikałam czy tydzień bieżący czy skończony. U mnie po prostu X tydzień. ;PDziewczyny, a jak liczycie tygodnie? Ja zawsze mówiłam tydzień skończony, a nie bieżący. Ale doktor mówi, że liczy się bieżący, czyli jeśli jestem 16t1d to jest 17 tydzień bo taki leci właśnie... Hmmm...
Dziewczyny, a jak liczycie tygodnie? Ja zawsze mówiłam tydzień skończony, a nie bieżący. Ale doktor mówi, że liczy się bieżący, czyli jeśli jestem 16t1d to jest 17 tydzień bo taki leci właśnie... Hmmm...
Ja również używam preglifia.Tak jak Twój lekarz,
Teraz np. Jestem w 16 czyli w trakcie 16 (15+1) , korzystam sobie z aplikacji Preglife i ona też tak liczy ;-)
Ale zazdro... [emoji39]Tak, w Walentynki robione.
No fajnie się tam czyta na początku każdego tygodnia co się tam w brzuszku dzieje ;-)Ja również używam preglifia.
Tam też pokazuje ile dni pozostało do porodu.
I wiecie co, dosłownie nie dawno było 200dni, a dzisiaj patrzę 182 [emoji54] kiedy to zleciało. Te tygodnie lecą niemożliwie
Trzymam mocno za dobre wieści[emoji847]No fajnie się tam czyta na początku każdego tygodnia co się tam w brzuszku dzieje ;-)
Faktycznie czas leci, dopiero co patrzyłam na test, a to już zaczęliśmy 4 miesiąc...
Oby kolejne 3 tygodnie minęły równie szybko... jutro mam amniopunkcję... trzymajcie kciuki.