Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie, o ile zachowasz umiar. W Pepsi jak i wielu innych napojach jest kofeina, która w nadmiarze może zaszkodzić.A co myślicie o piciu pepsi? Zaszkodzi dziecku?
A co myślicie o piciu pepsi? Zaszkodzi dziecku?
Ja się bardzo hamowałam, ale w sobotę pozwoliłam sobie na colę. Raz na jakiś czas mała szklanka tragedii nie zrobi. Ja mam nadal wielkie problemy z jedzeniem. Nic mi nie smakuje i muszę się zmuszać.A co myślicie o piciu pepsi? Zaszkodzi dziecku?
Nie, o ile zachowasz umiar. W Pepsi jak i wielu innych napojach jest kofeina, która w nadmiarze może zaszkodzić.
Ja jestem zdania, że wszystko z umiarem ;-) więc jeśli czasem masz ochotę to się napij, ale jeśli miałabyś pić ją do każdego posiłku i w ogóle wypijać litrami, to nawet dla osoby nie będącej w ciąży nie jest to zdrowe ;-)A co myślicie o piciu pepsi? Zaszkodzi dziecku?
Ja tylko cola! Uwielbiam wiśniową!Jak od czasu do czasu napijesz się, to nie koniec świata.
W sumie jak nigdy nie pije coli, tak teraz mi narobiłaś smaka, ale tylko na coca-cole i tylko z puszki [emoji6]
Tak, w Walentynki robione.Little, czy to aktualne zdjęcie? [emoji54]
A który to tydzień? Myślałam, że tylko ja mam widoczny brzuch! Ja 17Tak, w Walentynki robione.
14. I druga ciąża. Zawsze mi bardzo szybko rósł brzuchol.A który to tydzień? Myślałam, że tylko ja mam widoczny brzuch! Ja 17