XonveaJakie tabletki bierzesz?
reklama
Imbryczek
Zaciekawiona BB
Cześć dziewczyny , jestem nowa i nie nie rozeznana w ogóle w jaki sposób ogarnąć forum , tyle tu wiadomości już
Mam nadzieję że nadrobię „wiedzę „
Apropo mam też pytanie czy dostałyście od razu po pierwszej wizycie progesteron ? Ja po pierwszym USG ( w 7 tyg) niby zapobiegawczo żeby z głupich powodów nie poronić ..
Apropo mam też pytanie czy dostałyście od razu po pierwszej wizycie progesteron ? Ja po pierwszym USG ( w 7 tyg) niby zapobiegawczo żeby z głupich powodów nie poronić ..
NieTakaMałaMi
Fanka BB :)
Też dostałam od razu bo była cysta która niby niczemu nie przeszkadza. I tak biorę już drugi miesiąc. Ale wolę brać w sumieCześć dziewczyny , jestem nowa i nie nie rozeznana w ogóle w jaki sposób ogarnąć forum , tyle tu wiadomości już
mi w pierwszej i drugiej ciąży lekarz nie dawał bez powodu progesteronu. Dostawałam dopiero jak skracała się szyjka. Teraz mam aby zapobiec plamieniomCześć dziewczyny , jestem nowa i nie nie rozeznana w ogóle w jaki sposób ogarnąć forum , tyle tu wiadomości już
Imbryczek
Zaciekawiona BB
U mnie luteina obowiązkowo od 1 dnia dwa razy dziennie 200 mg. Ale ja mam poronienia nawracające i 40 lat i to nie jedyne co biorę a biorę od cholery. Acard, Encorton, Accofil, Heparyna, ActiFolin i femibion oczywiściemi w pierwszej i drugiej ciąży lekarz nie dawał bez powodu progesteronu. Dostawałam dopiero jak skracała się szyjka. Teraz mam aby zapobiec plamieniom
To u mnie w sumie chyba z racji wieku dał ten progesteron (36 lat ) i pierwsza ciąża, naczytalam
Się o skutkach ubocznych progesteronu , i muszę jescze przedyskutować czy na pewno mam brać ..
Się o skutkach ubocznych progesteronu , i muszę jescze przedyskutować czy na pewno mam brać ..
reklama
A właśnie , czy mamy które maja doświadczenie mogą powiedzieć jakie witaminy( marka ) są dobre w ciąży ?
Podziel się: