reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2019

Dziewczyny a jak u Was z czestszym siku? Zmieniło się coś? Ja jestem tą szczęścia która nie ma dolegliwości w ciąży i ostatnio zauważyłam że nawet w nocy na siku nie wstaje... no i oczywiście panikuje czy wszystko ok
Ja biore Urosept od dluzszego czasu i on sam w sobie jest moczopędny wiec chodze czesto, w nocy tez, a dzis zauwazylam ze jakos wolniej mi leci to siku [emoji14]

reklama
Dziewczyny a jak u Was z czestszym siku? Zmieniło się coś? Ja jestem tą szczęścia która nie ma dolegliwości w ciąży i ostatnio zauważyłam że nawet w nocy na siku nie wstaje... no i oczywiście panikuje czy wszystko ok
Mi po poprzednich ciazach został bardzo wrażliwy pęcherz :-( i tak jak wstawalam często na siku tak teraz się nic nie zmienilo,średnio 3/4 razy w nocy wstaje

Kojarzę, że od któregoś tygodnia ta macica się podnosi i już tak na pęcherz nie uciska, ale nie pamiętam od którego tygodnia

Kojarzę, że od któregoś tygodnia ta macica się podnosi i już tak na pęcherz nie uciska, ale nie pamiętam od którego tygodnia
W 12tc macica sie podnosi co powoduje mniejszy ucisk na pecherz, wiem to z mojej aplikcji [emoji5]
U mnie od jutra 14tydzien. Mysle ze po 20tygodniu zaczne kompletowac powoli wyprawkę.
A Wy juz macie cos dla swoich ufoludków?[emoji6]

Ja póki co 2 tygodnie się jeszcze stresuje bo 15-go prenatalne dopiero. Mam po Synku wiele rzeczy, chociaż korci mnie żeby coś kupić, chociaż że mną to jest tak, że jak kupie coś jednego to nie pohamuje się i jak szalona zacznę kupowac

A ja z innej beczki. Przyznam, że czuję trochę taki "niedosyt"? Powstał ten wątek prywatny i nie wszystkie z nas maja do niego dostęp...

A ja z innej beczki. Przyznam, że czuję trochę taki "niedosyt"? Powstał ten wątek prywatny i nie wszystkie z nas maja do niego dostęp...
Kurcze... tez bym chciala miec dostep, to pewnie dla dziewczyn, ktore są najaktywniejsze na forum, a moze sa jakies inne kryteria?
Ja do końca styczna pracowalam, do tego nie najlepiej sie czulam i dlatego malo mnie tu bylo, teraz mam nadzieje, ze bede mogla byc z Wami codziennie.

Nie sądzę, któraś z dziewczyn pisała o liście z nickami zgłaszanej do administratora i w ten sposób założono prywatny. Ja pisałam 2 razy...

Ja też chodze czwarty ale zazwyczaj mało co wyleci heh A w nocy wstaje raz ale to ja już tak mi zostało od pierwszej ciazy

reklama
Nie sądzę, któraś z dziewczyn pisała o liście z nickami zgłaszanej do administratora i w ten sposób założono prywatny. Ja pisałam 2 razy...
Dziewczyny po weekendzie wyślę druga listę, dzień po wysłaniu pierwszej zgłosiła się jedną osobą, później co dzień ktoś, chce zebrać więcej osób żeby nie zawracac głowy admince co dwa dni :)
A patrzę też czy ktoś tylko chciał się wpisać na listę i nic więcej nie napisał ale czy też piszę.
Szczerze mówiąc, to w weekendy nawet na zamkniętym jest dość cicho :)

Do góry