Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W 12tc macica sie podnosi co powoduje mniejszy ucisk na pecherz, wiem to z mojej aplikcji [emoji5]
U mnie od jutra 14tydzien. Mysle ze po 20tygodniu zaczne kompletowac powoli wyprawkę.
A Wy juz macie cos dla swoich ufoludków?[emoji6]
Ja też nic nie kupuje... Nie lubię tak na przód bo to różnie.... w pierwszej i drugiej ciąży za wyprawkę zabierałam się dopiero w 8-9 miesiącu.Nic nie kupuje,nie patrzę nawet bo od 6tc co chwilę mam jakieś plamienia/krwawienia także jakoś tak się boję myśleć w przód
Ja mam dużo po synu narazie to kupiłam rogala do spania hehe...resztę zacznę kupować jak będę wiedziec kogo noszę pod serduchemJa też nic nie kupuje... Nie lubię tak na przód bo to różnie.... w pierwszej i drugiej ciąży za wyprawkę zabierałam się dopiero w 8-9 miesiącu.
Ja ost byłam chora to brałam paracetamol na gorączkę isyropA jeszcze mam pytanie. Jak sobie poradzic ze zbiciem temperatury ? Od kilku dni meczy mnie okropny kaszel plus wlasnie temp. Można brac paracetamol ?
Jeśli można to też jestem chętna :-)@eweliska jesteś na nowej liście. Generalnie w aplikacji jak się wejdzie we wszystkie fora to są fora zamknięte i tam widać czy się na do jakiegoś dostęp.
Jeśli chodzi o drugą listę to mam póki co:
eweliska, kamejka, LokaLoka1020, littlebabae, k.karolina, KaJa8414, Juliia, aneczka2405, meg1216, Rumuneczka84.
Czy ktoś jeszcze? Jutro będę wysyłać.