Genadia
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Masz wizytę w moje urodziny więc na pewno wszystko będzie dobrze ). Ja za dokładnie tydzień mam prenatalne. To czekanie mnie wykańcza..Szybko zleci do czwartku. Pomysł ze ja muszę teraz czekać aż do 21.02 [emoji23][emoji23] a napewno wieści będą dobre!!!
Nie zawsze. Zależy w którym miejscu jest dzidzia. Ja w poprzedniej ciąży pierwsze prenatalne miałam dopochwowoNo właśnie tak się zastanawiam czy prenatalne zawsze robią przez brzuch?
Ja już po prenetalnym. Wszystko prawidłowe! Kamień spadł mi z serca!
Gratulacje, piękne wieści dziewczynyJa tez juz po prenatalnych. Mlode zdrowe, wszystko w porządku. Ale plec nieznana, bo pepowina byla między nóżkami prawie non stop
Ja miałam dziś tylko przez brzuch, a mam nieco tłuszczyku na brzuchu. Myślałam, że to utrudni ale jednak nieNie
Nie zawsze. Zależy w którym miejscu jest dzidzia. Ja w poprzedniej ciąży pierwsze prenatalne miałam dopochwowo
dziękujęGratulacje, piękne wieści dziewczyny
Ja niby dopiero na opiece na dziecko a już szefo wypisuje ze nie ma kto pracować .... za miękka pupa kochana ...@paulina1994, widzę że jesteś w podobnej dupie jak i ja z pracą. Ja też mówię od dwóch dni żeby raczej mnie nie uwzględniały koleżanki w grafiku na luty. Ale aż mnie przełożona prosiła żebym jednak może nie szła jeszcze na to zwolnienie, bo może mi się jakoś uda przepracować te krótkie cztery tygodnie lutego. A od marca nowa dziewczyna za mnie startuje.
No i też nie wiem, bo z jednej strony czuje się dobrze, mogę pracować, ale z drugiej tyle tego syfu w pracy, pacjenci są chorzy, roznoszą różne zarazy, a ja mam z nimi kontakt.. już jeden antybiotyk wzięłam [emoji17] i też chce być fair wobec zespołu, mimo że tam raczej nie wrócę. Taki frajer że mnie.
Świetne informacje !!!!Ja tez juz po prenatalnych. Mlode zdrowe, wszystko w porządku. Ale plec nieznana, bo pepowina byla między nóżkami prawie non stop
Zdaje się ostatnia rodzisz to i prenatalne jako ostatnia [emoji4] doczekasz się.Zazdroszczę Wam tych prenatalnych. U mnie dopiero 25.02 [emoji24]