reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

Generalnie też bym nie czytała, ale właśnie tak mnie tknęło to ciasto wilgotne i chciałam sprawdzić czy nie ma jajek. Więc jajek nie ma, ale jest ten nieszczęsny alkohol 😅 Ale ja jestem z tych przewrażliwionych
Ja też jestem z tych przewrażliwionych i mało nie popadłam w depresję jak zobaczyłam że zjadłam parę kawałków czekolady z alkoholem 🤣 jakoś po 4 czy 5 kostce mówię do męża że chyba trochę alkoholem zalatuje, patrzę na skład a tam 1,5 procent 🤣 zaraz potem szybko zjadłam tłustą pizzę i inne, żeby zapewnić żołądek czymś innym i rozrzedzić ten alkohol najbardziej jak się da 😅a fakt jest taki że to 1,5 procent to było na całą tabliczkę czekolady, więc do dziecka nawet by nie doszło 🤣

reklama
Ja też jestem z tych przewrażliwionych i mało nie popadłam w depresję jak zobaczyłam że zjadłam parę kawałków czekolady z alkoholem 🤣 jakoś po 4 czy 5 kostce mówię do męża że chyba trochę alkoholem zalatuje, patrzę na skład a tam 1,5 procent 🤣 zaraz potem szybko zjadłam tłustą pizzę i inne, żeby zapewnić żołądek czymś innym i rozrzedzić ten alkohol najbardziej jak się da 😅a fakt jest taki że to 1,5 procent to było na całą tabliczkę czekolady, więc do dziecka nawet by nie doszło 🤣
W takim razie trzymam się, że nawet jak coś nie wyparowało to to była taka mała ilość, że też nie dotarła :) Ale co chwilę coś, co chwilę jakieś zasadzki na te ciężarne haha

Czy miał ktoś ok 18 tyg ciąży bóle żołądka ? wysoko na pepkkiem, ewidentnie żołądek. Zastanawiam się czy to może być od Prenatal Duo?

Czy miał ktoś ok 18 tyg ciąży bóle żołądka ? wysoko na pepkkiem, ewidentnie żołądek. Zastanawiam się czy to może być od Prenatal Duo?
Miałam (nie pamiętam który tydzień) i też prenatal duo biorę, ale przed ciążą leczyłam zapalenie żołądka i helicobacter i ogólnie często mnie żołądek bolał. Ale od dłuższego czasu mam spokój z tymi bólami w ciąży

reklama
Do góry