StaraStaraczkaNew
Fanka BB :)
W sensie zawroty głowy? Tak, besins 100. Tabletka rano i tabletka wieczorem.Besins dostałaś ? Możesz mieć po nim helikopter wiec uważaj
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W sensie zawroty głowy? Tak, besins 100. Tabletka rano i tabletka wieczorem.Besins dostałaś ? Możesz mieć po nim helikopter wiec uważaj
Na początku miałam dawkę 300 - 100 rano i 200 na noc. Po porannej tak trochę dziwnie się czułam i odstawiłam. Biorę 200 wieczorem i nie mam absolutnie żadnych skutków ubocznych, zero. Ale ja też nie mam objawów ciąży zbytnio. Lekarz mówił, że mogą być bardziej odczuwalne objawy typu wymioty i ból piersi.Dziewczyny, czego się mogę spodziewać po tym progesteron besins? Nastawić się na jakieś skutki uboczne? Pierwsza tabletka za mną
No ogólnie po progesteronie mozna mieć mocniejsze objawy ciąży. Mi częściej robiło się nie dobrze. W tej ciąży nie odczuwam skutków ubocznychNa początku miałam dawkę 300 - 100 rano i 200 na noc. Po porannej tak trochę dziwnie się czułam i odstawiłam. Biorę 200 wieczorem i nie mam absolutnie żadnych skutków ubocznych, zero. Ale ja też nie mam objawów ciąży zbytnio. Lekarz mówił, że mogą być bardziej odczuwalne objawy typu wymioty i ból piersi.
Nie ma reguły. Ja biorę tyle progresteronu od trzech miesięcy i nie mam z tym żadnych objawów. Problem zawsze miałam przez tydzień jak zaczynałam brac estradiol.No ogólnie po progesteronie mozna mieć mocniejsze objawy ciąży. Mi częściej robiło się nie dobrze. W tej ciąży nie odczuwam skutków ubocznych
Dlatego napisałam że można a nie nie jest tak zawsze ten bensis z tego co widzę ma dawkę 100 mg a duphaston tylko 10 mg może dlatego po nim silniejsze objawyNie ma reguły. Ja biorę tyle progresteronu od trzech miesięcy i nie mam z tym żadnych objawów. Problem zawsze miałam przez tydzień jak zaczynałam brac estradiol.
@StaraStaraczkaNew nie ma tez reguły. Ja nigdy nie brałam bensis bo dziewczyny na IVF pisały że maja silne zawroty głowy . Tylko nie pamietam jaka dawkę przyjmowały
Tylko mocniejszych objawów ciąży mi brakowało i więcej nudności. No ale trudno. BywaNo ogólnie po progesteronie mozna mieć mocniejsze objawy ciąży. Mi częściej robiło się nie dobrze. W tej ciąży nie odczuwam skutków ubocznych
No niestety. Ale nie u każdego muszą wystąpićTylko mocniejszych objawów ciąży mi brakowało i więcej nudności. No ale trudno. Bywa
Tego się trzymajmy.No niestety. Ale nie u każdego muszą wystąpić
Najważniejsze że na USG wszystko ok, już trochę odetchnęłas?Tego się trzymajmy.