Slyszalam ze dobry ten underdogNie byłam dziś, a jutro nie wiem czy pojadę bo ja mam bilety a nie ma opcji rezerwacji, a zostały pojedyncze miejsca więc nie wiem jak to będzie :/ a był ktoś z was na Underdog?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Slyszalam ze dobry ten underdogNie byłam dziś, a jutro nie wiem czy pojadę bo ja mam bilety a nie ma opcji rezerwacji, a zostały pojedyncze miejsca więc nie wiem jak to będzie :/ a był ktoś z was na Underdog?
Mnie dzis wyjatjowo caly dzien ciagnie. Wogole mam wrazenie jakby miala.mi zaraz wypasc macica. Tak.mi ciezko tam.na doleOgólnie chyba dzisiaj jakiś taki dzień. Bo mnie też ciągnie tak troche z lewej strony mnie cos pobolewało a teraz z prawej takze chyba taki dzień
Ja jeszcze nie biorę zwolnienia. Chciałam wziąć w marcu ale kolezanka prosiła bym była dłużej w pracy i nie wiem co mam zrobićHaha byle żebym znowu miała wizytę od rana, ale na kolejnej mam w planach już wziąć zwolnienie więc muszę teraz powiedzieć w pracy
Smaruję,ale niestety mam problem z systematycznoscia:/ kupilam bio oil, a Ty co stosujesz?@Anetapoczatki, smaruj cialo jakas oliwka. Swedzaca skora to znaczy ze sie zaczyna rozciagac , wiec zeby uniknac ewentualnych rozstępów to lepiej sie smarowac. Ja to tak raz na tydzien mam czas dla siebie i pamietam o tym smarowaniu ciała. Pojde na L4 to moze wreszcie zadbam o siebie i domek..