reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2019

@martoosia04 4 trzeba napisać do administracji i dać listę osób, stąd ten pomysł z listą terminów, bo tak chyba najłatwiej.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
paulina1994 cieszę się że wszystko z dzidzia jest dobrze :) a w którym tygodniu zaczęły się wam mdłości/wymioty i jak długo trwały? :)
U mnie są lepsze i gorsze dni. Czasani zdarza mi się zwymiotowac, ale ogolnie bardzo rzadko. Średnio raz w tygodniu mam gorszy dzień, a w pozostałe w ogóle nie czuje, że jestem w ciąży. No poza gigantycznym zmęczeniem [emoji39]

Gratuluję ! Bardzo się cieszę że takie dobre wieści i jakie piękne Dzidziusie!
Ja też jestem za zamkniętym !;)
Dzisiaj u mnie 11 tydzień i 3 dzień. Do 5 lutego jeszcze tyle czasu!!:(Niedobrze mi tylko jak nie zjem i zmeczona dalej ale -zeby nie zapeszac- powoli wchodzę chyba w ten "lepszy" czas.
A brzuch już dosyć duży! To moja pierwsza ciąża i aż jestem w szoku! Dzisiaj swedzi mnie trochę skóra na brzuchu... normalnie szok! Ale jak na razie się cieszę bo jak rośnie to chyba wszystko ok? Nerwy mnie zjedzą! A jak Wasze brzuszki?

Tam pewnie nie da się wrzucić tak anonimowo prawda ? :) A jakoś tak nie chce na razie dzielić się newsem bo gdybym na kogoś się tam natknęła ;) a bądź co bądź jak już ty mówisz, że chłopak to chyba muszę ci zaufać kto się zna lepiej na płci jak nie Ty :p

Kochana tu jest na forum kilka dziewczyn które sie znają na nubach bardziej niż ja - Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)
Link do: Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)
Wklej tu swoje foto na pewno się któraś wypowie. ;)

@Anetapoczatki, smaruj cialo jakas oliwka. Swedzaca skora to znaczy ze sie zaczyna rozciagac , wiec zeby uniknac ewentualnych rozstępów to lepiej sie smarowac. Ja to tak raz na tydzien mam czas dla siebie i pamietam o tym smarowaniu ciała. Pojde na L4 to moze wreszcie zadbam o siebie i domek..

Gratuluję ! Bardzo się cieszę że takie dobre wieści i jakie piękne Dzidziusie!
Ja też jestem za zamkniętym !;)
Dzisiaj u mnie 11 tydzień i 3 dzień. Do 5 lutego jeszcze tyle czasu!!:(Niedobrze mi tylko jak nie zjem i zmeczona dalej ale -zeby nie zapeszac- powoli wchodzę chyba w ten "lepszy" czas.
A brzuch już dosyć duży! To moja pierwsza ciąża i aż jestem w szoku! Dzisiaj swedzi mnie trochę skóra na brzuchu... normalnie szok! Ale jak na razie się cieszę bo jak rośnie to chyba wszystko ok? Nerwy mnie zjedzą! A jak Wasze brzuszki?

Ja mam podobnie mam mdłości i robi mi się nie dobrze tylko jak nie zjem. A po moim brzuszku raczej mało jeszcze widać, ale za to piersi urosly o rozmiar i bolą, swędzą ..

reklama
Do góry