Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rozymiem Cię! Ja 5 lutego i też prenatalne. Jajo zniose !
Mam to samo! Zamiast krwi miałam kawę jeszcze 2 mc temu, a teraz na sam zapach kawy mnie mdli! to nieprawdopodobne jak wszystko w ciąży się zmieniaRany ale mam kryzys w pracy. Tyle roboty a mi się oczy kleją. Nawet kawkę bym sobie walnęła, ale od kiedy jestem w ciąży nie mam w ogóle na nią ochoty, a wcześniej to ze 3 dziennie były.
Zrobiłabym sobie półgodzinną drzemkę [emoji18]
To mi mógłby się zmienić apetyt na słodycze [emoji39]Mam to samo! Zamiast krwi miałam kawę jeszcze 2 mc temu, a teraz na sam zapach kawy mnie mdli! to nieprawdopodobne jak wszystko w ciąży się zmienia
Dzisiaj się muszę wybrać, bo nie daje mi to spokoju.Chyba bym z tym poszła do gina. Może zwiększy dawkę lub zapisze jeszcze np Duphaston + Nospa.
Słyszałam ze Mustela jest rewelacyjna, koleżanka z pracy używała i nie pojawiły się u niej rozstępy.CZy któraś mamusiek może polecić coś na rozstępy? Mam tendencję do rozstępów, więc na bank coś pojawi się w ciąży.
Któraś z Was ma sprawdzony sposób/ kosmetyk?
Dzisiaj się muszę wybrać, bo nie daje mi to spokoju.
Słyszałam ze Mustela jest rewelacyjna, koleżanka z pracy używała i nie pojawiły się u niej rozstępy.
Kupiłam Palmersa i rossmanowską serię Babydream mamas. Palmers pachnie kokosowo-czekoladowo osobiście drażni mnie ten zapach ale konsystencja jest ok., szybko się wchłania i nie pozostawia filmu. Mamas odrobinę za cięzki, ciężko go rozsmarować, ale za to zapach jest ok.