reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2019

Żeby nie było u mnie tak kolorowo to witam się ponownie z córką ze szpitala [emoji24] niestety leczenie oskrzeli w domu nam się nie powiodło bo zaczęły się duszności i trzeba było przyjść na oddzial

reklama
Moi pomimo ferii II przyzwolenia na dłuższe spanie wstali przed 8 [emoji23]

Nie wiesz jak się Robi ? wyganiasz wieczorem do snu z tekstem „ idźcie spać , bo jutro wcześnie wstajemy „ wtedy śpią ile wlezie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji85]

Aż zerknęłam na moj wynik grupy krwi i pisze NIEPOTWIERDZONY. na szczęście mam 2 wynik z wcześniejszej ciąży wiec myśle ze będzie ok jak będę miała te dwa wyniki .
Umówiłam się na środę 17:00 na wizytę. I już się doczekać nie mogę [emoji4]

Marzycielka8- ja mam wynik z centrum krwiodawstwa zrobiony ponad 10 lat temu z wynikiem grupy krwi i mój lekarz powiedział że mu to wystarczy. Także nie wiem czy w każdym województwie inne przepisy, pojęcia nie mam.

Klaolia strasznie współczuję tego szpitala ale jak trzeba to trzeba :(:(powodzenia i zdrówka!!!

Ja zaczynam chyba wymioty od 11 tygodnia..także nooo masakra już wczoraj rano wczoraj wieczorem a dziś jechałam samochodem z mężem i krzyczałam żeby się już zatrzymał bo nie wytrzymam otworzyłam drzwi i wymiotowalam kurde:( nie spodziewałam się że to się może Zacząć tak późno zazwyczaj jak u Was patrzyłam to od początku a powinno ok 12 tyg minąć a tu ajjj brak słów :(

@klaolia przykro mi że znów szpital [emoji17] szkoda malutkiej. Zdrówka życzę

Kochane jestem po wizycie [emoji4]
1,42cm dzidziutka widziałam. Piękne serduszko i książkowa ciąża ( tak powiedział pan doktor) tc: 7+5
Książeczka krwiodawstwa wystarczyła, badań nie muszę robić.

Ufff tak się bałam. A teraz z 10kg stresu mi zeszło. Prenatalne powiedział, że nie muszę robić, ale jak bardzo chce to mogę. Więc mam się umówić między 11 a 22.02. Następna wizyta za 4 tygodnie.

Dziękuję za kciuki [emoji8][emoji8][emoji8]

reklama
@klaolia przykro mi że znów szpital [emoji17] szkoda malutkiej. Zdrówka życzę

Kochane jestem po wizycie [emoji4]
1,42cm dzidziutka widziałam. Piękne serduszko i książkowa ciąża ( tak powiedział pan doktor) tc: 7+5
Książeczka krwiodawstwa wystarczyła, badań nie muszę robić.

Ufff tak się bałam. A teraz z 10kg stresu mi zeszło. Prenatalne powiedział, że nie muszę robić, ale jak bardzo chce to mogę. Więc mam się umówić między 11 a 22.02. Następna wizyta za 4 tygodnie.

Dziękuję za kciuki [emoji8][emoji8][emoji8]
Czemu powiedział że nie musisz? Kurde mega dziwnie, to są najważniejsze badania w ciąży... Nie spotkałam się z takim podejściem szczerze mówiąc.

Do góry