Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje i dużo zdrówka dla wszystkich mamusiek:* kto na jutro na badania? Za kogo trzymamy kciuki?
To już zaciskam [emoji16] to który masz tydzień? Myślisz że będzie serduszko?Poproszę za nas! [emoji1316] od 12:20 pierwsza wizyta od pozytywnego testu.
Ja jutro 15.45. Też poproszę kciuki, bo jednak plamienia nie ustają[emoji17] będzie 7+1Gratulacje i dużo zdrówka dla wszystkich mamusiek:* kto na jutro na badania? Za kogo trzymamy kciuki?
Oo mamy taki sam termìn! Trzymam kciuki za wizyte!! Na pewno bedzie wszystko dobrze!!! Będę czekać na nowiny!Ja jutro 15.45. Też poproszę kciuki, bo jednak plamienia nie ustają[emoji17] będzie 7+1
Lenati Nie wierze, czy podejrzewasz gdzie mogłaś sie zarazić tokso??? Trzymamy kciuki. Jestem w szoku zawdze myślałam, że tokso to takie straszydło tylko....