O kurcze:/ a co dokladnie beda robic Tobie na tym zakaznym? Wyszlo ci w badaniach, ze masz świeże zakażenie?Ja przychodzę ze złymi wiadomościami
Mam zacząć leczenie toksoplazmozy da antybiotyk jutro , i wyślę na oddział zakaźny
reklama
Ty czekalas na wynik awidnosci toxo, jak dobrze pamietam? Bo wyszlo ci , ze przechodzilas toxo i ze niby masz obecne zakazenie? Jezeli sie myle wyprowadz mnie prosze z błędu.Ja przychodzę ze złymi wiadomościami
Mam zacząć leczenie toksoplazmozy da antybiotyk jutro , i wyślę na oddział zakaźny
martoosia04
Fanka BB :)
To już zaciskam [emoji16] to który masz tydzień? Myślisz że będzie serduszko?
Jak tak patrze po tych kalkulatorach to jutro niby 6+1 więc moze coś bedzie, aczkolwiek mocno się nie nastawiam. Wole się zaskoczyć niż rozczarować.
Jak tak patrze po tych kalkulatorach to jutro niby 6+1 więc moze coś bedzie, aczkolwiek mocno się nie nastawiam. Wole się zaskoczyć niż rozczarować.
Ja miałam pierwszą wizytę w 5t7d i już serduszko było i książeczkę dostałam. Także bądź dobrej myśli [emoji6]
paulina1994
Fanka BB :)
Dziękuje raz jeszcze za trzymanie kciuków pomogły jesteście wielkie, pozostałym dziewczynom dziś wizytującym również ogromnie Gratuluję !!!
Jeżeli chodzi o zalecenia lekarza zwiększona dawka dup*hastonu do 3 tab dziennie, zamienił mi luteinę dopochwowa na podjęzykowa i kazał odstawić zastrzyki na 3-4 dni i od poniedziałku najprawdopodobniej wracamy aaa i wieczorem kazał mi wziąć jednorazowo 4 tabletki dup*hastonu żeby plamienie jak najszybciej się skończyło i na tyle do pracy chodzę, pytałam czy powinnam leżeć, ale powiedział, że jeśli mam pracę biurowa to nie ma konieczności więc jutro normalnie wracam
Jeżeli chodzi o zalecenia lekarza zwiększona dawka dup*hastonu do 3 tab dziennie, zamienił mi luteinę dopochwowa na podjęzykowa i kazał odstawić zastrzyki na 3-4 dni i od poniedziałku najprawdopodobniej wracamy aaa i wieczorem kazał mi wziąć jednorazowo 4 tabletki dup*hastonu żeby plamienie jak najszybciej się skończyło i na tyle do pracy chodzę, pytałam czy powinnam leżeć, ale powiedział, że jeśli mam pracę biurowa to nie ma konieczności więc jutro normalnie wracam
Ty czekalas na wynik awidnosci toxo, jak dobrze pamietam? Bo wyszlo ci , ze przechodzilas toxo i ze niby masz obecne zakazenie? Jezeli sie myle wyprowadz mnie prosze z błędu.
Kochana szybko 2 dni . Pierwsze badania igg + i igm +
Daje ci wynik obecnych ....
Igg 243 reaktywny
I awidnosc 76,20
Gdzie norma do 70 niska
70-79,9 tzw szara strefa
80 i więcej wysoka.
Z czego w 2015 również miałam igm + igg +
Miałam innego lekarza i ten nie kazał brać leków.
A tu mam iść na oddział zakaźny .
Czekam sobie jeszcze na różyczkę.
No i cukier 90 . Także u nas jakieś schody
Kurczę Lenati jak znajdziesz chwilę napisz coś więcej, co teraz? Jak wygląda leczenie? Bo oszalejemy tu.
Gratuluję udanych wizyt, komu jeszcze nie gratulowalam (nie mogę spamietac kto, kiedy)
Trzymam kciukasy za następne wizyty.
Sama nic nie wiem
Lekarz zadzwonił ze pędem po pracy między pacjentami mam przyjść po receptę na antybiotyk i chyba skierowanie na zakaźny
reklama
Ja dziś mam 7+3, a wizytę mam w poniedziałek czyli równe 8 tyg. To mam nadzieję że już coś będzie [emoji16]daj znać jutro jak tam i wyślij zdjęcieJak tak patrze po tych kalkulatorach to jutro niby 6+1 więc moze coś bedzie, aczkolwiek mocno się nie nastawiam. Wole się zaskoczyć niż rozczarować.