Ja dziś mam 7+3, a wizytę mam w poniedziałek czyli równe 8 tyg. To mam nadzieję że już coś będzie [emoji16]daj znać jutro jak tam i wyślij zdjęcie
Ja mam dziś 7+4 wczoraj byłam fasolka 1,3cm serducho bije
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dziś mam 7+3, a wizytę mam w poniedziałek czyli równe 8 tyg. To mam nadzieję że już coś będzie [emoji16]daj znać jutro jak tam i wyślij zdjęcie
Lenati az z ciekawosci poszukam swoich wynikow z 1 ciazy. Z toxo.
Bo jak pisalam ostatnio mi w tej ciazy lekarz nie zlecil tych badan w zwiazkh z tym, ze w 1 ciazy wyszlo ze mialam juz przechodzona toxo.
Igg mialam dodatni 57
A igm ujemny nie mam nic napisane
Wogole nie umiem "czytac " tych wynikow
Będą kciuki cały czas bo ja już na l4 mam dużo czasu więc leżę i pachnęPoproszę za nas! [emoji1316] od 12:20 pierwsza wizyta od pozytywnego testu.
Kciuki będą . Plemienia są wpisane w ciążę. Nie stresuj się bo będzie pięknie!Ja jutro 15.45. Też poproszę kciuki, bo jednak plamienia nie ustają[emoji17] będzie 7+1