reklama
Gratulacje nowym mamusiom!!! Cieszę się że wizyty dzisiejsze udane!!!
Ja ani wczoraj ani dzisiaj nie miałam czasu zajrzeć bo nadal jesteśmy w szpitalu z córeczka [emoji17] sylwestra tu spędziliśmy. Dobrze że pielegniarka przyszla z antybiotykiem bo bym przesłała północ [emoji6]
Ja ani wczoraj ani dzisiaj nie miałam czasu zajrzeć bo nadal jesteśmy w szpitalu z córeczka [emoji17] sylwestra tu spędziliśmy. Dobrze że pielegniarka przyszla z antybiotykiem bo bym przesłała północ [emoji6]
Spina
Fanka BB :)
Do dziewczyn ok 9-10 tc: widać już coś po Was? Ja w sobotę wkroczę w 10 tc i dziś, jak wróciłam po urlopie do pracy, to wszystkie laski stwierdziły, że już widać. I jak tak się przyglądam, to faktycznie coś w tym jest, chociaż zawsze jakiś tam większy lub mniejszy tłuszczy na brzuchu miałam i dodatkowo wzdęta ciągle...
Kattrina
Według miesiączki dziś 9t1d czyli tak, jak TyKtóry masz TC? Ja jutro powinnam mieć 9+2 według @
anagallis
Zaciekawiona BB
Ja tez chciałbym rodzic na Ujastku, wybrałam na lekarza prowadzącego dr Pawła Orlowskiego (przyjmuje w Intima Clinic albo Skopi). Prowadził ciąże moich koleżanek, po pierwszych wizytach tez jestem zadowolona. Miły, dużo tlumaczy, kompetentny.Cześć dziewczyny, jestem tu nowa z Krakowa. Musze wybrać lekarza prowadzącego i dlatego prosze was o porade dziewczyn z Krakowa
Z polecenia wybrałabym dr. Sylwie Koryge- Wszolek , która jest teraz w Siemiradzkim i Żeromskim. Ja chciałbym rodzic w Ujastku. Pani Dr byla tam zastepca ordynatora jednak rozstała sie z tym szpitalem. I teraz nie wiem czy mam isc do niej czy szukac lekarza z Ujastku? moze ktoregos polecacie?
Pozdrawiam
Kaśka
Kattrina
U mnie ciut widać. Tzn. mam wzdęcia jak zjem konkretnie, to wtedy widać bardziej, ale ja widzę różnicę powyżej miejsca golenia (nie wiem jak to nazwać). Delikatnie mi się to miejsce zaokraglilo jakby.Do dziewczyn ok 9-10 tc: widać już coś po Was? Ja w sobotę wkroczę w 10 tc i dziś, jak wróciłam po urlopie do pracy, to wszystkie laski stwierdziły, że już widać. I jak tak się przyglądam, to faktycznie coś w tym jest, chociaż zawsze jakiś tam większy lub mniejszy tłuszczy na brzuchu miałam i dodatkowo wzdęta ciągle...
Spina
Na ciąża + pokazuje mi jako bieżący 9. Ale u mnie to jest popierdzielone, bo żadna apka nie dopuszcza tak szybkiego zapłodnienia i jak ustawię datę zapłodnienia, to przerzuca mi termin om na 31.10, a faktycznie to 3.11... Także chyba faktycznie w sobotę wkroczę w 9, a apka już jest do przoduWedług miesiączki dziś 9t1d czyli tak, jak Ty
reklama
Kattrina
Ja właśnie 31.10 miałam ostatnią @.Na ciąża + pokazuje mi jako bieżący 9. Ale u mnie to jest popierdzielone, bo żadna apka nie dopuszcza tak szybkiego zapłodnienia i jak ustawię datę zapłodnienia, to przerzuca mi termin om na 31.10, a faktycznie to 3.11... Także chyba faktycznie w sobotę wkroczę w 9, a apka już jest do przodu