Nam ginekolog kazala robic wszystko normalnie jak ciaza jest fizjologiczna i wszystko poprawne. Wiec jezdzilismy do parku rozrywki, nad morze i po pare tys km, cwiczylam i w ogole
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A oto mój dzisiejszy test
Ja się wybieram. Zapisałam się wczoraj na 29.01 i 30.01.Czy któraś z Was wybiera się na USG badania prenatalne?
Ja się zapisałam na końcówkę stycznia. 250 zł za badanie to sporo ale myślę że warto..
Ja też robię te konieczne, ale wciąż źle myśli krążą po głowie.Justynas04 mam tak samo dlatego nie robię więcej badań niż to konieczne. Nic nie wniosą a stres na pewno nie służy
No to superW laboratorium zrobiono mi Hcg ilościowe.
W piątek 129,9 , a w poniedziałek 500,1.
To będziemy razem za siebie trzymać kciuki który Ci wychodzi tydzień?JUSTYNAS04- to mamy jutro o tej samej godzinie wizytę
ja robię wszelkie badania jakie są, dla maluszka jakoś chce być spokojna, chce się cieszyć tą ciążą, ale ciągle coś się myśli