reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2019

Dziękuję data ślubu to 27 lipiec i niestety nie możemy przełożyć już tego..., a daty porodu jeszcze nie znam za 2 tygodnie druga wizyta okaże sie wszystko czy ta ciąża się rozwinie, ponieważ on przy badaniu nic nie mógł zobaczyć stwierdzić, tylko po wywiadzie stwierdził że dopiero za dwa tygodnie możemy coś zobaczyć jeśli się już coś rozwija stwierdzając po teście. Kochane zrobiłam 4 testy wszystkie pozytywne, bardzo stresujące 2 tygodnie w moim życiu bo chciałabym by wszystko było dobrze, tak bardzo chcemy mieć dzidziusia...
Wrzuć datę ostatniej miesiaczki do kalkulatora terminu porodu:) wszystko na pewno będzie dobrze, ale coś mi się wydaje, ze to martwienie sie zostanie nam juz do konca zycia

reklama
Gratuluję kolejnym przyszłym mamom
:) dziewczyny będzie ok, musi być!!! A stres i martwienie, ja też tak niestety mam.... Nie wiem, jak wytrzymam do 18.12, a zaświadczenie do pracy już by mi się przydało, bo co chwilę ostatnio wysyłają mnie w Polskę na szkolenia, a ja nie mam siły i póki co też podstaw, żeby odmówić .. No ale już nie długo :)

No cóż ja się żegnam...nam się znowu nie udało :( mam nadzieję że w styczniu lekarze z kliniki podejdą profesjonalnie i się w końcu uda..

Powodzenia :) bezproblemowej ciąży i szczęśliwego rozwiązania dla każdej z Was :)

No cóż ja się żegnam...nam się znowu nie udało :( mam nadzieję że w styczniu lekarze z kliniki podejdą profesjonalnie i się w końcu uda..

Powodzenia :) bezproblemowej ciąży i szczęśliwego rozwiązania dla każdej z Was :)

Przykro mi że się nie udało :(
Mam nadzieję że znajdziecie profesjonalną opiekę medyczną, z której pomocą uda się Wam zajsc w ciąże i donieść ją do końca!

Przykro mi bardzo, ale uda się musi [emoji8] daj nam znać jak zobaczysz 2 kreseczki [emoji7]

Dziewczyny poradzicie co robić umowę mam do 18.12 tego roku mam podpisać teraz kolejna już na stałe . Prace mam ciężka bo pracuje jako opiekunka w domu pomocy społecznej muszę dźwigać i wogole . Nie wiem czy zawiadomić dyrekcję o ciąży bo boje się że mi nie przedłuży umowy . Kompletnie nie wiem jak to wszystko rozwiązać nie wiem co robić .

Dziewczyny poradzicie co robić umowę mam do 18.12 tego roku mam podpisać teraz kolejna już na stałe . Prace mam ciężka bo pracuje jako opiekunka w domu pomocy społecznej muszę dźwigać i wogole . Nie wiem czy zawiadomić dyrekcję o ciąży bo boje się że mi nie przedłuży umowy . Kompletnie nie wiem jak to wszystko rozwiązać nie wiem co robić .
Ja bym na twoim miejscu podpisała, a potem poinformowała pracodawcę, a od stycznia jak trzeba śmiało wtedy na zwolnienie.

reklama
Tez bym podpisała. Bądź co bądź to są pieniądze, które bardzo Ci się przydadzą. Ja miałam 3 miesięczną umowę próbną, czekałam do jej końca i jak podpisali dalej powiedziałam o ciąży. Wiem, że po chamsku, ale cóż zrobić. Dowiedz się tylko czy czasem nie musisz czekać do 3 miesiąca, bo z tego co pamiętam dopiero po tym okresie pracodawca nie może Cię zwolnić.

Do góry