reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2019

Cóż za wspomnienia [emoji173]️ rok temu weszłam na sierpniowe mamy 2018 [emoji173]️ a teraz mam 4 miesięczna córkę [emoji7] życzę Wam spokojnych 9 miesięcy, przed Wami cudowny czas :) święta tez bedą cudowniejsze [emoji7][emoji7][emoji7]

reklama
Madzia 14 myślę że spokojnie możesz się cieszyć :) moja druga kreska w porównaniu do Twojej była z trzy razy bledsza za pierwszym razem ze sie wpatrywalam w nią jak nie wiem co heheh a dopiero na drugi i trzeci dzień zrobiła się jak Twoja :)

Cóż za wspomnienia [emoji173]️ rok temu weszłam na sierpniowe mamy 2018 [emoji173]️ a teraz mam 4 miesięczna córkę [emoji7] życzę Wam spokojnych 9 miesięcy, przed Wami cudowny czas :) święta tez bedą cudowniejsze [emoji7][emoji7][emoji7]
Dziękujemy :)

Cześć dziewczyny witam się i ja na forum sierpniowych mam termin według obliczeń 14.08.2019 dzisiaj robiłam test bo na dziś miałam termin @ wyszły dwie kreski tylko ta druga troszkę bledsza . Ale myślę że mogę się już u was zameldować co myślicie o teście na wasze oko .
Gratuluję i witaj na wątku:)

Cześć dziewczyny jestem tutaj nowa, a mianowicie przedstawię wam moją sytuację, zaplanowaliśmy ślub na lipiec 2019 rok, mamy wszystko zarezerowane zaliczki itp. sukienka...
razem z narzeczonym bardzo chcieliśmy dziecka i liczyliśmy się z tym że może wyjść także będę w ciąży nic na przeszkodzie nie stało, staraliśmy się ponad 3 miesiące i nic... daliśmy sobie spokój mówiliśmy co ma być to będzie. Na weekendzie powinnam dostać miesiączkę objawy jak zwykle przed miesiączką, bóle piersi trochę mocniejsze i bardziej nabrzmiałe, zaskoczyło mnie to lekko ale myślałam że to po porostu dzień spóźnienia chociaż ostatnim czasem tj ponad 5 mam regularne, więc postanowiłam kupić test. Kupiłam testy, drugi dzień spóźnienia więc postanowiłam zrobić pierwszy wykazał jedną kreskę za chwilę drugą cienką. Byłam w szoku ale bardzo szczęśliwa nastepnie po godzinie zrobiłam drugi i tu już dwie mocniejsze kreski. No nic chyba jestem w ciąży skoro dwa testy dały pozytyw. Miałam umówioną wizytę u ginekologa ale zanim poszłam zrobiłam jeszcze 2 testy i dalej wykazały pozytyw. Zdałam relację doktorwi, zrobił cytologię i mówi że to jeszcze zbyt wcześnie żeby coś wyczuł i zobaczył na usg. Umówiliśmy się za 2 tygodnie możliwe że już będzie coś widoczne. Jestem bardzo szczęśliwa mo przyszły mąż również, obawiam się tylko by wszystko było w porządku bo bardzo tego chcemy. Chciałabym być z wami w kontakcie.

Gratulacje!!! Super ze się udało!! I witaj na forum

Cześć dziewczyny witam się i ja na forum sierpniowych mam termin według obliczeń 14.08.2019 dzisiaj robiłam test bo na dziś miałam termin @ wyszły dwie kreski tylko ta druga troszkę bledsza . Ale myślę że mogę się już u was zameldować co myślicie o teście na wasze oko .
Piękny test [emoji7][emoji7] gratulacje

Madzia 14 myślę że spokojnie możesz się cieszyć :) moja druga kreska w porównaniu do Twojej była z trzy razy bledsza za pierwszym razem ze sie wpatrywalam w nią jak nie wiem co heheh a dopiero na drugi i trzeci dzień zrobiła się jak Twoja :)

Dziękujemy :)
Dziekuje bardzo za słowa otuchy cieszę się a zarazem boję

Klaudia090495 gratulacje :) a jaka data slubu i termin porodu?

Dziękuję data ślubu to 27 lipiec i niestety nie możemy przełożyć już tego..., a daty porodu jeszcze nie znam za 2 tygodnie druga wizyta okaże sie wszystko czy ta ciąża się rozwinie, ponieważ on przy badaniu nic nie mógł zobaczyć stwierdzić, tylko po wywiadzie stwierdził że dopiero za dwa tygodnie możemy coś zobaczyć jeśli się już coś rozwija stwierdzając po teście. Kochane zrobiłam 4 testy wszystkie pozytywne, bardzo stresujące 2 tygodnie w moim życiu bo chciałabym by wszystko było dobrze, tak bardzo chcemy mieć dzidziusia...

Dziękuję data ślubu to 27 lipiec i niestety nie możemy przełożyć już tego..., a daty porodu jeszcze nie znam za 2 tygodnie druga wizyta okaże sie wszystko czy ta ciąża się rozwinie, ponieważ on przy badaniu nic nie mógł zobaczyć stwierdzić, tylko po wywiadzie stwierdził że dopiero za dwa tygodnie możemy coś zobaczyć jeśli się już coś rozwija stwierdzając po teście. Kochane zrobiłam 4 testy wszystkie pozytywne, bardzo stresujące 2 tygodnie w moim życiu bo chciałabym by wszystko było dobrze, tak bardzo chcemy mieć dzidziusia...
Każda z nas najbardziej czeka na ta pierwsza wizytę by usłyszeć ze jest wszystko ok. Ja idę 12. Też już się doczekać nie mogę [emoji6]

reklama
Do góry