Ciągle okropnie mocno bola mnie piersi i często pobolewa podbrzusze. Tak to większych uciazliwych objawów nie zauwazamMacie jakieś objawy? Mnie męczy zgaga, wczoraj wzięłam 2 rennie i pomogło ale wieczorem znowu zaczęło palić. Myślę, żeby ratować się czymś naturalnym,j jakie są sposoby na zgagę?
reklama
anagallis
Zaciekawiona BB
U mnie dziś 3t6d. Ciążowych objawów brak (nawet piersi nie bola), czasem tylko bóle brzucha jak na @ i słaba kondycja. Wczoraj pojawił sie niestety brudny śluz, na szczęście beta pięknie rośnie. Byłam dziś u lekarza, ale powiedział ze to normalne.
O ciąży powiedziałam tylko szefowej z prośbą o dyskrecje, ponieważ pojawiły się plamienia i muszę się oszczędzać. Rodzicom powiemy w czasie swiat, mam nadzieję ze juz wtedy bedzie serduszko.
O ciąży powiedziałam tylko szefowej z prośbą o dyskrecje, ponieważ pojawiły się plamienia i muszę się oszczędzać. Rodzicom powiemy w czasie swiat, mam nadzieję ze juz wtedy bedzie serduszko.
Klaudia090495
Zaciekawiona BB
Cześć dziewczyny jestem tutaj nowa, a mianowicie przedstawię wam moją sytuację, zaplanowaliśmy ślub na lipiec 2019 rok, mamy wszystko zarezerowane zaliczki itp. sukienka...
razem z narzeczonym bardzo chcieliśmy dziecka i liczyliśmy się z tym że może wyjść także będę w ciąży nic na przeszkodzie nie stało, staraliśmy się ponad 3 miesiące i nic... daliśmy sobie spokój mówiliśmy co ma być to będzie. Na weekendzie powinnam dostać miesiączkę objawy jak zwykle przed miesiączką, bóle piersi trochę mocniejsze i bardziej nabrzmiałe, zaskoczyło mnie to lekko ale myślałam że to po porostu dzień spóźnienia chociaż ostatnim czasem tj ponad 5 mam regularne, więc postanowiłam kupić test. Kupiłam testy, drugi dzień spóźnienia więc postanowiłam zrobić pierwszy wykazał jedną kreskę za chwilę drugą cienką. Byłam w szoku ale bardzo szczęśliwa nastepnie po godzinie zrobiłam drugi i tu już dwie mocniejsze kreski. No nic chyba jestem w ciąży skoro dwa testy dały pozytyw. Miałam umówioną wizytę u ginekologa ale zanim poszłam zrobiłam jeszcze 2 testy i dalej wykazały pozytyw. Zdałam relację doktorwi, zrobił cytologię i mówi że to jeszcze zbyt wcześnie żeby coś wyczuł i zobaczył na usg. Umówiliśmy się za 2 tygodnie możliwe że już będzie coś widoczne. Jestem bardzo szczęśliwa mo przyszły mąż również, obawiam się tylko by wszystko było w porządku bo bardzo tego chcemy. Chciałabym być z wami w kontakcie.
razem z narzeczonym bardzo chcieliśmy dziecka i liczyliśmy się z tym że może wyjść także będę w ciąży nic na przeszkodzie nie stało, staraliśmy się ponad 3 miesiące i nic... daliśmy sobie spokój mówiliśmy co ma być to będzie. Na weekendzie powinnam dostać miesiączkę objawy jak zwykle przed miesiączką, bóle piersi trochę mocniejsze i bardziej nabrzmiałe, zaskoczyło mnie to lekko ale myślałam że to po porostu dzień spóźnienia chociaż ostatnim czasem tj ponad 5 mam regularne, więc postanowiłam kupić test. Kupiłam testy, drugi dzień spóźnienia więc postanowiłam zrobić pierwszy wykazał jedną kreskę za chwilę drugą cienką. Byłam w szoku ale bardzo szczęśliwa nastepnie po godzinie zrobiłam drugi i tu już dwie mocniejsze kreski. No nic chyba jestem w ciąży skoro dwa testy dały pozytyw. Miałam umówioną wizytę u ginekologa ale zanim poszłam zrobiłam jeszcze 2 testy i dalej wykazały pozytyw. Zdałam relację doktorwi, zrobił cytologię i mówi że to jeszcze zbyt wcześnie żeby coś wyczuł i zobaczył na usg. Umówiliśmy się za 2 tygodnie możliwe że już będzie coś widoczne. Jestem bardzo szczęśliwa mo przyszły mąż również, obawiam się tylko by wszystko było w porządku bo bardzo tego chcemy. Chciałabym być z wami w kontakcie.
Limonkaaa88
Fanka BB :)
No to super gratulacje ciekawe teraz czy zdazycie wziąć ślub czy nie urodzisz hmm może spróbujcie przesunąć termin na ciut wcześniej?
karciaa175mi
Zaciekawiona BB
Hej kochane. To znowu ja. Najprawdopodobniej źle sobie obliczyłam datę porodu. Coś źle wpisałam i wychodzi mi teraz 28 lipca . Więc na tą chwilkę uciekam z naszego forum i lecę do lipcówek Pozdrawiam Was i wszystkiego dobrego kochane
Cześć dziewczyny witam się i ja na forum sierpniowych mam termin według obliczeń 14.08.2019 dzisiaj robiłam test bo na dziś miałam termin @ wyszły dwie kreski tylko ta druga troszkę bledsza . Ale myślę że mogę się już u was zameldować co myślicie o teście na wasze oko .
Załączniki
anagallis
Zaciekawiona BB
Śliczna kreska, gratulacjeCześć dziewczyny witam się i ja na forum sierpniowych mam termin według obliczeń 14.08.2019 dzisiaj robiłam test bo na dziś miałam termin @ wyszły dwie kreski tylko ta druga troszkę bledsza . Ale myślę że mogę się już u was zameldować co myślicie o teście na wasze oko .
B
bibiU
Gość
Gratulacje [emoji7]Cześć dziewczyny witam się i ja na forum sierpniowych mam termin według obliczeń 14.08.2019 dzisiaj robiłam test bo na dziś miałam termin @ wyszły dwie kreski tylko ta druga troszkę bledsza . Ale myślę że mogę się już u was zameldować co myślicie o teście na wasze oko .
reklama