reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe mamy 2019

Oooostaaatni dziiieeeeeń, ostaaattniaaa noooooc :-D

Jeszcze mi humor dopisuje, a zaraz się pewnie ze strachu, krótko mówiąc, osram :-D
Hehe nooo trzymam już dziś kciuki za Ciebie! :) Jutro już będziesz po - super! :-)

Też już chciałabym, żeby wyciagnęli mi Małą, no ale ja jeszcze muszę dogorywać póltora tygodnia :/ Do 19-tego.
Właśnie czekam pod gabinetem - dziś mam najprawdopodobniej ostatnią konsultację z ginekologiem przed CC. Mam nadzieję, że wszystko jest w porządku.

reklama
No my wyszliśmy z ktg i jutro na 10 mamy się zgłosić na IP i będzie decyzja czy mnie przyjąć. Lekarz stwierdził, że tak bardzo nic nie ma, że nie ma sensu czekać.

No a ja dostałam skierowanie na IP... Tętno dziecka podwyższone 178. Także muszę stawić się na obserwację...
Ciekawe czy tym razem mnie zostawią i jeśli tak to na jak długo. Czy już do 19-tego? :(
A może zrobią wcześniej CC... No to teraz się wszystko okaże.

No a ja dostałam skierowanie na IP... Tętno dziecka podwyższone 178. Także muszę stawić się na obserwację...
Ciekawe czy tym razem mnie zostawią i jeśli tak to na jak długo. Czy już do 19-tego? :(
Podwyższone tętno było chwilowe czy tak przez dłuższy czas ? Trzymam kciuki!

Ale cały czas się utrzymywało na tym poziomie? U mnie czasem też dochodzi do 170, ale pozatym oscyluje 140-165. Najważniejsze, że będziecie pod kontrolą. Spokojnie :)

U mnie tez raz było 170 ale po ruchach nawet mam tak zapisane w opisie usg. Może wcześniej zrobią Cc nie ma się już co martwić bo termin jest ok.

No i wróciłam do domku :) Nie zatrzymali mnie! Zrobili KTG, USG, zbadali i wszystko na szczęście jest dobrze :) Musiałam wypić dużo wody (tak rano zalecil lekarz) i najprawdopodobniej to byl powód, że za malo piłam do teraz. Muszę pić min 3l dziennie!

Malutka waży 3kg :) Mam jeszcze udać się na jedną kontrolę za tydzień u lekarza prowadzącego. No i mam nadzieję, że może jednak dotrwamy do 19-tego :) Ufff...

reklama
Do góry