reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2019

Oooostaaatni dziiieeeeeń, ostaaattniaaa noooooc :-D

Jeszcze mi humor dopisuje, a zaraz się pewnie ze strachu, krótko mówiąc, osram :-D
Hehe nooo trzymam już dziś kciuki za Ciebie! :) Jutro już będziesz po - super! :-)

Też już chciałabym, żeby wyciagnęli mi Małą, no ale ja jeszcze muszę dogorywać póltora tygodnia :/ Do 19-tego.
Właśnie czekam pod gabinetem - dziś mam najprawdopodobniej ostatnią konsultację z ginekologiem przed CC. Mam nadzieję, że wszystko jest w porządku.

reklama
No my wyszliśmy z ktg i jutro na 10 mamy się zgłosić na IP i będzie decyzja czy mnie przyjąć. Lekarz stwierdził, że tak bardzo nic nie ma, że nie ma sensu czekać.

No a ja dostałam skierowanie na IP... Tętno dziecka podwyższone 178. Także muszę stawić się na obserwację...
Ciekawe czy tym razem mnie zostawią i jeśli tak to na jak długo. Czy już do 19-tego? :(
A może zrobią wcześniej CC... No to teraz się wszystko okaże.

No a ja dostałam skierowanie na IP... Tętno dziecka podwyższone 178. Także muszę stawić się na obserwację...
Ciekawe czy tym razem mnie zostawią i jeśli tak to na jak długo. Czy już do 19-tego? :(
Podwyższone tętno było chwilowe czy tak przez dłuższy czas ? Trzymam kciuki!

Ale cały czas się utrzymywało na tym poziomie? U mnie czasem też dochodzi do 170, ale pozatym oscyluje 140-165. Najważniejsze, że będziecie pod kontrolą. Spokojnie :)

U mnie tez raz było 170 ale po ruchach nawet mam tak zapisane w opisie usg. Może wcześniej zrobią Cc nie ma się już co martwić bo termin jest ok.

No i wróciłam do domku :) Nie zatrzymali mnie! Zrobili KTG, USG, zbadali i wszystko na szczęście jest dobrze :) Musiałam wypić dużo wody (tak rano zalecil lekarz) i najprawdopodobniej to byl powód, że za malo piłam do teraz. Muszę pić min 3l dziennie!

Malutka waży 3kg :) Mam jeszcze udać się na jedną kontrolę za tydzień u lekarza prowadzącego. No i mam nadzieję, że może jednak dotrwamy do 19-tego :) Ufff...

reklama
Do góry