reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2019

No i wróciłam do domku :) Nie zatrzymali mnie! Zrobili KTG, USG, zbadali i wszystko na szczęście jest dobrze :) Musiałam wypić dużo wody (tak rano zalecil lekarz) i najprawdopodobniej to byl powód, że za malo piłam do teraz. Muszę pić min 3l dziennie!

Malutka waży 3kg :) Mam jeszcze udać się na jedną kontrolę za tydzień u lekarza prowadzącego. No i mam nadzieję, że może jednak dotrwamy do 19-tego :) Ufff...
Eeeeee, no widzisz. Tak myślałam, że wszystko jest ok :)

reklama
Trzymamy bardzo mocno! Będzie dobrze :) ja siedzę na izbie, ale raczej dzisiaj nici z przyjęcia i dopiero w sobotę na wywołanie.
Napisz potem jak się czujecie :)
Dlaczego nici z przyjęcia ? Nie ma miejsc czy co ?
Ja mam na 22 skierowanie do szpitala jeśli samo się nie zacznie. 36/37 waga 3100. Szyjka 1 cm ale zamknięta.

Dlaczego nici z przyjęcia ? Nie ma miejsc czy co ?
Ja mam na 22 skierowanie do szpitala jeśli samo się nie zacznie. 36/37 waga 3100. Szyjka 1 cm ale zamknięta.
Stwierdzili, że ktg dobre, dziecko w porządku, łożysko III stopień, ale ok, wód trochę mało, ale ujdzie. Waży 3,5kg, szyjka 2cm a to jakiś postęp. W niedzielę na wywołanie.

Oluś :-) 52 cm, 3440g :-) później napisze coś więcej
received_882843348781191.jpeg

reklama
Do góry