reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2019

No i wróciłam do domku :) Nie zatrzymali mnie! Zrobili KTG, USG, zbadali i wszystko na szczęście jest dobrze :) Musiałam wypić dużo wody (tak rano zalecil lekarz) i najprawdopodobniej to byl powód, że za malo piłam do teraz. Muszę pić min 3l dziennie!

Malutka waży 3kg :) Mam jeszcze udać się na jedną kontrolę za tydzień u lekarza prowadzącego. No i mam nadzieję, że może jednak dotrwamy do 19-tego :) Ufff...
Eeeeee, no widzisz. Tak myślałam, że wszystko jest ok :)

reklama
Trzymamy bardzo mocno! Będzie dobrze :) ja siedzę na izbie, ale raczej dzisiaj nici z przyjęcia i dopiero w sobotę na wywołanie.
Napisz potem jak się czujecie :)
Dlaczego nici z przyjęcia ? Nie ma miejsc czy co ?
Ja mam na 22 skierowanie do szpitala jeśli samo się nie zacznie. 36/37 waga 3100. Szyjka 1 cm ale zamknięta.

Dlaczego nici z przyjęcia ? Nie ma miejsc czy co ?
Ja mam na 22 skierowanie do szpitala jeśli samo się nie zacznie. 36/37 waga 3100. Szyjka 1 cm ale zamknięta.
Stwierdzili, że ktg dobre, dziecko w porządku, łożysko III stopień, ale ok, wód trochę mało, ale ujdzie. Waży 3,5kg, szyjka 2cm a to jakiś postęp. W niedzielę na wywołanie.

Oluś :-) 52 cm, 3440g :-) później napisze coś więcej
received_882843348781191.jpeg

reklama
Do góry