reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2019

reklama
Cześć Dziewczyny!

Chciałabym Was podpytać o torbę do porodu, bo niby jestem prawie spakowana ale się zastanawiam.....

Pakujecie sie w jedną torbę (a może walizkę) czy rozdzielacie to na dwie torby (np. Do porodu i po porodzie)?

Tomb Raider? :-D

Ja ostatnio z Mężem gram w Wormsy na playstation

:-D
Mąż woli w MortalKombat ale dla mnie za duże emocje i jeszcze bym urodziła :p

Ale najlepsze i tak planszóóówki :-)
My w planszówki gramy właśnie. W sumie od jakiegoś czasu robimy swoje własne od zera. Wymyślamy, projektujemy itd No i potem gramy w takie gry własnego pomysłu. Pozatym mamy też takie kupne oczywiście ;)

Cześć Dziewczyny!

Chciałabym Was podpytać o torbę do porodu, bo niby jestem prawie spakowana ale się zastanawiam.....

Pakujecie sie w jedną torbę (a może walizkę) czy rozdzielacie to na dwie torby (np. Do porodu i po porodzie)?
To indywidualna kwestia. Ja mam jedną wielką. A rzeczy na poród czyli klapki, szlafrok i koszula mam w oddzielnej małej torebce, żeby mieć pod ręką.

Cześć Dziewczyny!

Ja mam dwie- dla mnie mniejsza, którą bym zabrała w razie jakby akcja się zaczęła, a byłabym w domu sama i większa, głównie dla Małego, którą Mąż wozi w aucie :-)

My w planszówki gramy właśnie. W sumie od jakiegoś czasu robimy swoje własne od zera. Wymyślamy, projektujemy itd No i potem gramy w takie gry własnego pomysłu. Pozatym mamy też takie kupne oczywiście ;)

To indywidualna kwestia. Ja mam jedną wielką. A rzeczy na poród czyli klapki, szlafrok i koszula mam w oddzielnej małej torebce, żeby mieć pod ręką.
Suuuuupeeer! To nic tylko robić, wypuszczać w świat i zarabiać na tych grach :-D

Suuuuupeeer! To nic tylko robić, wypuszczać w świat i zarabiać na tych grach :-D
Może kiedyś zbijemy na tym fortunę :p To się zaczęło od rozmowy kiedyś kiedyś, że szkoda, że nie ma wersji Monopoly z Władcy Pierścieni (jesteśmy wielbicielami Tolkiena) i wtedy stwierdziliśmy "ej, zrobimy sami!" i tak powstało LOTRopoly :) a potem zaczęliśmy wymyślać kolejne gry. Fajna sprawa. :)

reklama
Niezależnie :-) to jest 14 nastepujących po sobie dni lub 2 x 7 (niezależnie czy robocze, weekendy czy święta) , na wykorzystanie ma 2 lata od urodzenia dziecka :-)
Czyli ja idę na roczny macierzyński i np. w tym okresie Mąż może wziąć 2 tyg ojcowskiego i to nie pomniejsza mojego urlopu - dobrze rozumiem? :)

Do góry