reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2019

reklama
Cześć Dziewczyny!

Chciałabym Was podpytać o torbę do porodu, bo niby jestem prawie spakowana ale się zastanawiam.....

Pakujecie sie w jedną torbę (a może walizkę) czy rozdzielacie to na dwie torby (np. Do porodu i po porodzie)?

Tomb Raider? :-D

Ja ostatnio z Mężem gram w Wormsy na playstation

:-D
Mąż woli w MortalKombat ale dla mnie za duże emocje i jeszcze bym urodziła :p

Ale najlepsze i tak planszóóówki :-)
My w planszówki gramy właśnie. W sumie od jakiegoś czasu robimy swoje własne od zera. Wymyślamy, projektujemy itd No i potem gramy w takie gry własnego pomysłu. Pozatym mamy też takie kupne oczywiście ;)

Cześć Dziewczyny!

Chciałabym Was podpytać o torbę do porodu, bo niby jestem prawie spakowana ale się zastanawiam.....

Pakujecie sie w jedną torbę (a może walizkę) czy rozdzielacie to na dwie torby (np. Do porodu i po porodzie)?
To indywidualna kwestia. Ja mam jedną wielką. A rzeczy na poród czyli klapki, szlafrok i koszula mam w oddzielnej małej torebce, żeby mieć pod ręką.

Cześć Dziewczyny!

Ja mam dwie- dla mnie mniejsza, którą bym zabrała w razie jakby akcja się zaczęła, a byłabym w domu sama i większa, głównie dla Małego, którą Mąż wozi w aucie :-)

My w planszówki gramy właśnie. W sumie od jakiegoś czasu robimy swoje własne od zera. Wymyślamy, projektujemy itd No i potem gramy w takie gry własnego pomysłu. Pozatym mamy też takie kupne oczywiście ;)

To indywidualna kwestia. Ja mam jedną wielką. A rzeczy na poród czyli klapki, szlafrok i koszula mam w oddzielnej małej torebce, żeby mieć pod ręką.
Suuuuupeeer! To nic tylko robić, wypuszczać w świat i zarabiać na tych grach :-D

Suuuuupeeer! To nic tylko robić, wypuszczać w świat i zarabiać na tych grach :-D
Może kiedyś zbijemy na tym fortunę :p To się zaczęło od rozmowy kiedyś kiedyś, że szkoda, że nie ma wersji Monopoly z Władcy Pierścieni (jesteśmy wielbicielami Tolkiena) i wtedy stwierdziliśmy "ej, zrobimy sami!" i tak powstało LOTRopoly :) a potem zaczęliśmy wymyślać kolejne gry. Fajna sprawa. :)

reklama
Niezależnie :-) to jest 14 nastepujących po sobie dni lub 2 x 7 (niezależnie czy robocze, weekendy czy święta) , na wykorzystanie ma 2 lata od urodzenia dziecka :-)
Czyli ja idę na roczny macierzyński i np. w tym okresie Mąż może wziąć 2 tyg ojcowskiego i to nie pomniejsza mojego urlopu - dobrze rozumiem? :)

Do góry