reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2019

reklama
Ja jak słodycze mogły dla mnie nie istniec, tak teraz żelki Haribo, 7daysy i Michalki z orzechami:D
Poza tym tak jak ktoś wyżej: kabanosy mmmmm... Już nie mogę się doczekać czwartkowej wizyty. ;)

a powiedźcie dziewczyny jak Wasza cera? Skóra? Ja mam krostki na twarzy, dokładnie na brodzie, ale mam straszny problem ze skórą, szczególnie na dłoniach zaczęła mi pękać, aż do krwi. Cała jestem tak przesuszona, że aż biała. Choć codziennie się balsamuje, a ręce kremuje kilkanaście razy.

Luxuorius- ja karmiłam swoją córeczkę 2 lata i 2 miesiące :) chciałabym tego bąbelka też karmić :)

U mnie tez skóra sucha jak papier. Wpija błyskawicznie to co w nią wsmaruje i sucha jest nadal. Zresztą to był pierwszy objaw ciazy, zanim wiedziałam ze w ciazy jestem. Od wczoraj zainstalowałem sobie apke, która przypomina o piciu wody. Może ta sucha skóra to objaw odwodnienia, bo pije za mało.

reklama
Do góry