Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Owu miałam 16.11.KORALIKI- A kiedy miałaś owulację? Bo ja dopiero 22/23. 11, długie mam cykle...
Chcialas taka roznice wieku?10mcy
Moge podeslac heheAle mi narobilas ochoty, idę zaraz gotować!!
Bez coli padlabym, pomaga mi na mdlosci, choc mam dzis slabsze, rano jak wstalam to myslalam, ze bede wymiotowac, ale potem juz ok kawe pije rzadko i tylko 3w1Unikam: nie pije tylko kawy i coli
Moje smaki: mandarynki i kabanosy
a powiedźcie dziewczyny jak Wasza cera? Skóra? Ja mam krostki na twarzy, dokładnie na brodzie, ale mam straszny problem ze skórą, szczególnie na dłoniach zaczęła mi pękać, aż do krwi. Cała jestem tak przesuszona, że aż biała. Choć codziennie się balsamuje, a ręce kremuje kilkanaście razy.
Luxuorius- ja karmiłam swoją córeczkę 2 lata i 2 miesiące chciałabym tego bąbelka też karmić
Tak, chciałam. Mam nadzieję że będą mieć fajny kontakt, no i człowiek się nie odzwyczaiChcialas taka roznice wieku?