Mi wyszła nadczynność tarczycy w 2 ciąży ale to przez duża ilość wymiotow ktora męczyła mnie do 6 miesiaca. Po ciąży wszystko wróciło do normy. Ale do endokrynologa pewnie zas mnie dr wysle. I leków nie miałam. Tylko jod i chyba selen bralamTrzymam kciuki, ja wizyta jutro, jestem po poronieniu w kwietniu i też się boję, wyszła mi nadczynność tarczycy od tygodnia jestem na lekach
reklama
Alexa1905
Fanka BB :)
A Ty masz coś z tsh czy coś gdzieś źle podczytalam?
Dobrze kojarzysz. Mam tsh 2.7 Ale mój gin nie chce narazie nic z tym robić. Wkurzył mnie tym dzisiaj :/
B
bibiU
Gość
Ja pierwsza ciąża bez żadnych komplikacji zdrowy syn. Z drugą ciąża poszłam potwierdzić dopiero 6+6 bo jak Książkowa pierwsza ciąża to po co będę lecieć, dostałam badania tsh wyszło ponad 5 ale niestety już było za późno. Letrox brałam dosłownie 5 dni i tsh spadło do 1.89 bo badali mi w szpitalu. Teraz odrazu po pozytywie beta i tsh i telefon do gina a tsh 6.26. No i mam już wizytę za sobą u gina tydzień temu u endo też już byłam. Dawki i leku mi endo nie zmieniła biorę tak jak gin mówił. No martwię się wiadomo a jeszcze miesiąc temu tsh bez żadnych leków miałam 1.62. W ciąży mi tak wywala. Martwię się. Ale jutro gin i dowiem się jakie wyniki z poniedziałku.Dobrze kojarzysz. Mam tsh 2.7 Ale mój gin nie chce narazie nic z tym robić. Wkurzył mnie tym dzisiaj :/
B
bibiU
Gość
Super gratuluję [emoji7]Cześć Dziewczyny! Wczoraj zobaczyłam upragnione 2 wyraźne krechy)) lecę do Gina dzisiaj wieczorem, nic mi jeszcze nie potwierdzi, wiadomo, ale mam potrzebę konsultacji mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze i w sierpniu razem z Wami będę cieszyła sie z dzidzi
karciaa175mi
Zaciekawiona BB
Gratuluję wszystkim dziewczynom które zobaczyły upragnione dwie kreski. po wczorajszym plamieniu byłam dziś u gina. Na szczęście jest wszystko ok i widać już zarodek 8 mm. Ale podwyższył mi luteine dał wapno i w czwartek znowu na usg. Później mam dopiero wizytę 13.12 i wtedy ma mi założyć kartę ciąży. Acha i wzięłam dziś zwolnienie z pracy lekarz nalegał.
Gratulacje!!! Daj znac co u lekarza. Na kiedy masz termin? To twoja pierwsza cisza?Cześć Dziewczyny! Wczoraj zobaczyłam upragnione 2 wyraźne krechy)) lecę do Gina dzisiaj wieczorem, nic mi jeszcze nie potwierdzi, wiadomo, ale mam potrzebę konsultacji mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze i w sierpniu razem z Wami będę cieszyła sie z dzidzi
Super wieści. 8mm szczęścia [emoji7][emoji7]Gratuluję wszystkim dziewczynom które zobaczyły upragnione dwie kreski. po wczorajszym plamieniu byłam dziś u gina. Na szczęście jest wszystko ok i widać już zarodek 8 mm. Ale podwyższył mi luteine dał wapno i w czwartek znowu na usg. Później mam dopiero wizytę 13.12 i wtedy ma mi założyć kartę ciąży. Acha i wzięłam dziś zwolnienie z pracy lekarz nalegał.
Alexa1905
Fanka BB :)
Gratuluję wszystkim dziewczynom które zobaczyły upragnione dwie kreski. po wczorajszym plamieniu byłam dziś u gina. Na szczęście jest wszystko ok i widać już zarodek 8 mm. Ale podwyższył mi luteine dał wapno i w czwartek znowu na usg. Później mam dopiero wizytę 13.12 i wtedy ma mi założyć kartę ciąży. Acha i wzięłam dziś zwolnienie z pracy lekarz nalegał.
Jeju już zarodek? To super! Mega szybko.
To na kiedy masz termin?
karciaa175mi
Zaciekawiona BB
Super wieści. 8mm szczęścia[/QUOTE
Kochana wypada mi niby na 2 sierpnia termin. Ale dokładnie będę wiedziała 13.12 kiedy założy kartę.Jeju już zarodek? To super! Mega szybko.
To na kiedy masz termin?
reklama
Witaj w klubie mi tez 3 sierpienMi 3 sierpnia [emoji4]