reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2019

Trzymam kciuki, ja wizyta jutro, jestem po poronieniu w kwietniu i też się boję, wyszła mi nadczynność tarczycy od tygodnia jestem na lekach
Mi wyszła nadczynność tarczycy w 2 ciąży ale to przez duża ilość wymiotow ktora męczyła mnie do 6 miesiaca. Po ciąży wszystko wróciło do normy. Ale do endokrynologa pewnie zas mnie dr wysle. I leków nie miałam. Tylko jod i chyba selen bralam

reklama
Dobrze kojarzysz. Mam tsh 2.7 Ale mój gin nie chce narazie nic z tym robić. Wkurzył mnie tym dzisiaj :/
Ja pierwsza ciąża bez żadnych komplikacji zdrowy syn. Z drugą ciąża poszłam potwierdzić dopiero 6+6 bo jak Książkowa pierwsza ciąża to po co będę lecieć, dostałam badania tsh wyszło ponad 5 ale niestety już było za późno. Letrox brałam dosłownie 5 dni i tsh spadło do 1.89 bo badali mi w szpitalu. Teraz odrazu po pozytywie beta i tsh i telefon do gina a tsh 6.26. No i mam już wizytę za sobą u gina tydzień temu u endo też już byłam. Dawki i leku mi endo nie zmieniła biorę tak jak gin mówił. No martwię się wiadomo a jeszcze miesiąc temu tsh bez żadnych leków miałam 1.62. W ciąży mi tak wywala. Martwię się. Ale jutro gin i dowiem się jakie wyniki z poniedziałku.

Cześć Dziewczyny! Wczoraj zobaczyłam upragnione 2 wyraźne krechy:))) lecę do Gina dzisiaj wieczorem, nic mi jeszcze nie potwierdzi, wiadomo, ale mam potrzebę konsultacji :) mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze i w sierpniu razem z Wami będę cieszyła sie z dzidzi:)
Super gratuluję [emoji7]

Gratuluję wszystkim dziewczynom które zobaczyły upragnione dwie kreski.:) po wczorajszym plamieniu byłam dziś u gina. Na szczęście jest wszystko ok i widać już zarodek 8 mm. :) Ale podwyższył mi luteine dał wapno i w czwartek znowu na usg. Później mam dopiero wizytę 13.12 i wtedy ma mi założyć kartę ciąży. Acha i wzięłam dziś zwolnienie z pracy lekarz nalegał.

Cześć Dziewczyny! Wczoraj zobaczyłam upragnione 2 wyraźne krechy:))) lecę do Gina dzisiaj wieczorem, nic mi jeszcze nie potwierdzi, wiadomo, ale mam potrzebę konsultacji :) mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze i w sierpniu razem z Wami będę cieszyła sie z dzidzi:)
Gratulacje!!! Daj znac co u lekarza. Na kiedy masz termin? To twoja pierwsza cisza?

Gratuluję wszystkim dziewczynom które zobaczyły upragnione dwie kreski.:) po wczorajszym plamieniu byłam dziś u gina. Na szczęście jest wszystko ok i widać już zarodek 8 mm. :) Ale podwyższył mi luteine dał wapno i w czwartek znowu na usg. Później mam dopiero wizytę 13.12 i wtedy ma mi założyć kartę ciąży. Acha i wzięłam dziś zwolnienie z pracy lekarz nalegał.
Super wieści. 8mm szczęścia [emoji7][emoji7]

Jeju już zarodek? To super! Mega szybko.
To na kiedy masz termin?

Super wieści. 8mm szczęścia
emoji7.png
emoji7.png
[/QUOTE
Jeju już zarodek? To super! Mega szybko.
To na kiedy masz termin?
Kochana wypada mi niby na 2 sierpnia termin. Ale dokładnie będę wiedziała 13.12 kiedy założy kartę.

reklama
Do góry