reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2019

Zrobiłam test który kupilam i blada kreska [emoji852] spróbuje znowu powtórzyć za dwa dni z rannego moczu. O ile do tego czasu nie pojawi się @ bo dzisiaj powinnam dostac
20181127_114859.jpeg

Załączniki

• 20181127_114859.jpeg
    20181127_114859.jpeg
    18,3 KB · Wyświetleń: 1 447
reklama
Zrobiłam test który kupilam i blada kreska [emoji852] spróbuje znowu powtórzyć za dwa dni z rannego moczu. O ile do tego czasu nie pojawi się @ bo dzisiaj powinnam dostacZobacz załącznik 920005
Ja widzę blada kreseczke:)tyle że chyba test ci się zalal :confused: spruboj jeszcze raz żebyś rozwiała swoje wątpliwości :tak:

Ostatnia edycja:
Kurde w dzień spodziewanej @ myslalam ze o każdej porze dnia bedzie juz ładny wynik jeśli faktycznie jestem w ciąży A baaardzo tego chce [emoji7][emoji7]

Kurde w dzień spodziewanej @ myslalam ze o każdej porze dnia bedzie juz ładny wynik jeśli faktycznie jestem w ciąży A baaardzo tego chce [emoji7][emoji7]
Co to za test? Czułość 10 czy 25? Ja polecam facelle strumieniowy z rossmann czułość 10 ma [emoji7] może spróbuj [emoji7] chociaż ja widzę u Ciebie kreskę

Odwolali mi jutro wizyte ale juz przestaje plamic. Na szczescie mam w domu duphaston wiec biore. Cycki mnie bola wiec to chyba dobry znak ;).Niestety 05.12 dowiem sie co i jak z moja fasolka. 3-majcie kciuki

reklama
Do góry