basienka19921
Zaciekawiona BB
hej dziewczyny Skoro mowa o brzuszkach, jestem ciekawa jak wyglądają teraz Wasze brzuszki ciążowe
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To magnezu nie bierzecie? Ja biorę od początku ciąży. Najlepiej mi robi forma cytryniana magnezu- prawie wcale nie twardnieje mi brzuch.Mogą być. Sprawdź czy przy tym nie masz brzuszka twardego...i wspomnij o tym lekarzowi na wizycie. Może będzie ci kazał magnez brać.
A jeśli brzuch masz miękki i dalej masz to uczucie to musisz więcej odpoczywać[emoji3] tak mi ginekolog dzisiaj tłumaczył.
To magnezu nie bierzecie? Ja biorę od początku ciąży. Najlepiej mi robi forma cytryniana magnezu- prawie wcale nie twardnieje mi brzuch.
Ja biorą Chela-Mag mama 2x1Biorę dodatkowo 3x2 aspargi.n
Dziewczyny!
Chyba mam syndrom wicia gniazda bo nagle mam ochotę sprzątać i ogarniać miejsce dla Kasztanka.. a ja i sprzątanie to trochę jakby się wyklucza
i tak sobie myślę, szukam, czytam... Czy ktoś by nie mógł skompletować tej całej wyprawki za mnie?
iiiiiiiii znalazłam takie coś: Link do: WYPRAWKA dla Noworodka do Szpitala do Porodu TORBA
Dajcie znać co myślicie ?
i jest jeszcze taka: Link do: Wyprawka TORBA noworodka mamy do szpitala +RĘCZNIK
która lepsza?
WOW kocham Cię za znalezienie czegoś takiego
Dziewczyny!
Chyba mam syndrom wicia gniazda bo nagle mam ochotę sprzątać i ogarniać miejsce dla Kasztanka.. a ja i sprzątanie to trochę jakby się wyklucza
i tak sobie myślę, szukam, czytam... Czy ktoś by nie mógł skompletować tej całej wyprawki za mnie?
iiiiiiiii znalazłam takie coś: Link do: WYPRAWKA dla Noworodka do Szpitala do Porodu TORBA
Dajcie znać co myślicie ?
i jest jeszcze taka: Link do: Wyprawka TORBA noworodka mamy do szpitala +RĘCZNIK
która lepsza?
Druga opcja wyglada lepiej.