reklama
Sanax23
Początkująca w BB
Hejka ja termin na wczoraj , ale Córcia ma się za dobrze .Hej Lutowe mamusie
Jak tam samopoczucie, bo straszna cisza tutaj![]()
Ja termin na ostatniego lutego, ale wcześniej planowana cesarka.Hejka ja termin na wczoraj , ale Córcia ma się za dobrze .
U mnie też ma być córka. Imię wybrane?
Ja aktualnie zastanawiam się nad Alicją i Aleksandrą

Sanax23
Początkująca w BB
Z imieniem to jakaś porażka . Przy pierwszej Córce nie miałam problemu z imieniem a tu co chwilę coś innego mi się podoba. Na ten moment jest BUBAJa termin na ostatniego lutego, ale wcześniej planowana cesarka.
U mnie też ma być córka. Imię wybrane?
Ja aktualnie zastanawiam się nad Alicją i Aleksandrą![]()

julcia7777
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny, jestem w szpitalu, jutro być może będę miała indukcję. Teraz trochę panikuje czy to na pewno dobre dla dziecka. Jestem już prawie w 40 tygodniu, mam stare łożysko, ale przepływy są dobre
Powodzenia w takim razie, daj znać jak się potoczyło.Cześć dziewczyny, jestem w szpitalu, jutro być może będę miała indukcję. Teraz trochę panikuje czy to na pewno dobre dla dziecka. Jestem już prawie w 40 tygodniu, mam stare łożysko, ale przepływy są dobre
Trzymamy kciuki, będzie dobrze, oby poszło szybko i sprawnie.
julcia7777
Wypisali mnie do domu po trzech dniachPowodzenia w takim razie, daj znać jak się potoczyło.
Trzymamy kciuki, będzie dobrze, oby poszło szybko i sprawnie.
olka11135
Wypisali mnie do domu po trzech dniachnie wywoływali porodu, powiedzieli żebym wróciła za tydzień tak jakby po terminie
ktoś tak miał może?
![]()
Jeżeli KTG jest prawidłowe to tak naprawdę nie ma wskazań do wywołania porodu i ciąża ma prawo trwać te 42 tygodnie. Zazwyczaj szpitale mówią o zgłoszeniu się 7-10 dni po terminie porodu bo łącznie prób wywołania może być max 3 co 2 dni więc akurat wtedy zazębia się to z tym 42tc
julcia7777
Też tak pomyślałam, dziękujęJeżeli KTG jest prawidłowe to tak naprawdę nie ma wskazań do wywołania porodu i ciąża ma prawo trwać te 42 tygodnie. Zazwyczaj szpitale mówią o zgłoszeniu się 7-10 dni po terminie porodu bo łącznie prób wywołania może być max 3 co 2 dni więc akurat wtedy zazębia się to z tym 42tc
reklama
Hej, ja dziś zaczynam 38 tydzień i rano już nie mogłam wylezec tak mnie bolały pachwiny, zwłaszcza lewa. W dzień gdy chodzę jest trochę lepiej, ale nadal mnie bolą. Gdy się położyłam to aż dalej na nodze w dół ciągnie. Czy to normalne? Wczoraj byłam na ktg i wszystko było ok.