reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2019

Dziękuję za dobre słowo. Po dwóch miesiączkach wracam do starań.
Mam nadzieję, że za te dwa cykle znów do nas dołączysz i zostaniesz z nami już do końca :)

@paulina1994 czekam na relację i foto!

@klaolia ależ słodziak! zazdroszczę tej błogiej chwili, gdy po wizycie wie się, że wszystko jest ok ;)

reklama
Mam chwilę żeby się odezwać :) dr stwierdził, że wszystko w porządku :) przyziernosc 1,2; kość nosowa widoczna, przepływy w porządku, serce bije, dużo tych rzeczy mi wymieniał, ale z tego stresu nie pamiętam, maluch ma 5,26 cm :) niestety nie było widać kto tam mieszka więc pozostaje nam czekać :)

Załączniki

• IMG_20190125_125152522~2.jpg
    IMG_20190125_125152522~2.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 143
Dokładnie miałam wizytę tego samego dnia i również czekam z niecierpliwością do 31.01 [emoji6] A im bliżej wizyty tym bardziej się doczekać nie mogę [emoji39]
O to obydwie będziemy się 31 stycznia denerwować . Na poprzedniej wizycie był 7 tydzień więc jeszcze niezbyt wiele było wiadomo dlatego teraz tak czekam a 11 lutego prenatalne :)

Mam chwilę żeby się odezwać :) dr stwierdził, że wszystko w porządku :) przyziernosc 1,2; kość nosowa widoczna, przepływy w porządku, serce bije, dużo tych rzeczy mi wymieniał, ale z tego stresu nie pamiętam, maluch ma 5,26 cm :) niestety nie było widać kto tam mieszka więc pozostaje nam czekać :)
Piękne zdjęcie [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] i super wieści. U nas przeziernosci 1.6. Kiedy teraz masz wizytę bo my to równo chodzimy widzę [emoji6]

Cześć Dziewczyny, dzisiaj mam wolne więc udało mi się nadrobić zaległości, ale na bieżąco bede pewnie dopiero jak pójdę na l4 [emoji16]. Jutro mam drugą wizytę, a 5.02 usg 12 tygodnia. Ehhhh zaczynam się stresować jutrzejszą wizyta [emoji853]. Dzisiaj jest 9t 3d

paulina1994 cieszę się że wszystko z dzidzia jest dobrze :) a w którym tygodniu zaczęły się wam mdłości/wymioty i jak długo trwały? :)

reklama
paulina1994 cieszę się że wszystko z dzidzia jest dobrze :) a w którym tygodniu zaczęły się wam mdłości/wymioty i jak długo trwały? :)
No u mnie z tymi mdłościami to od samego początku w sumie ale nasiliły się w 6 tygodniu i trwają do teraz . Wymiotowałam tylko raz chociaż chyba bym wolała częściej niż jak mnie cały czas mdlić . Teraz jest 12 tydzień a mdłości są dalej raz mniej raz więcej .

Do góry