Daj znac jak zobaczysz dwie kreski. Będziemy mocno trzymać kciuki!!!!Dziękuję za dobre słowo. Po dwóch miesiączkach wracam do starań.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Daj znac jak zobaczysz dwie kreski. Będziemy mocno trzymać kciuki!!!!Dziękuję za dobre słowo. Po dwóch miesiączkach wracam do starań.
Mam na 14:50, ja jadę na zieloną.Byłaś już? Ulicy nie pamiętam, ale ten dr chyba w jednym gabinecie przyjmuje. Google podpowiada, że ul. Julii. Daj znać po
Właśnie. Najważniejsze żeby było zdrowe )Ja mam mieszane uczucia co do płci
na początku czułam i myślalam o dziewczynce, ale po wczorajszej wizycie obstawiam bardziej chłopaka
jak to powiedziałam lekarzowi, nie ważne co będzie, ważne aby zdrowe było bo kochać tak samo będę
a mój M. mówił czy będzie chłopak czy dziewczynka to nie ważne aby w piłkę lubiało grć jak tatuś
Dokładnie miałam wizytę tego samego dnia i również czekam z niecierpliwością do 31.01 [emoji6] A im bliżej wizyty tym bardziej się doczekać nie mogę [emoji39]To i tak szybko bo wczoraj miałaś wizytę jak dobrze pamiętam? ja miałam wizytę 3 stycznia a teraz 31 stycznia i ciągnie się dla mnie jak wieczność
Super, że się nie poddajesz, trzymam mocno kciuki [emoji6]Dziękuję za dobre słowo. Po dwóch miesiączkach wracam do starań.
Super! Ale już duża dzidzia [emoji846] Prawie taki miły prezent na walentynki [emoji16]Hej dziewczyny my po wizycie, wszystko ok,
bąbelek rośnie mamy 5.8cm czujemy się świetnie a maleństwo tak się kręci że ciężko mu zdjęcie zrobić
następna wizyta 14 luty i będziemy wiedzieć czy świętujemy w gronie chłopaków czy dziewczyn a jak u was?
Na 7 lutego się umówiłam i robię też w ten dzień test pappaJa też mam na 17.08. Data ostatniej miesiączki 10.11 czyli wychodzi 10tc+6 dni . Kiedy masz dokładnie prenatalne?