reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe mamy 2019

Witam Was wszystkie sierpniowe mamusie ;) cieszę się że mogę do Was dołączyć;) po roku czasu doczekałam się pięknych 2 kreseczek;) wczoraj byłam na usg 8t1d chodz ciaza 3 dni młodsza wyszla. Za to usłyszałam pięknie bijące serduszko ;) jak u was było z usg ile ma w tym czasie wasz zarodek?;)
Ja ci mogę jedynie powiedzieć jak u mnie było w 9+2 ale ciąża młodsza o 3 dni więc z USG 8+6 i maluch 2,2 cm

reklama
Julia tez mi sie bardzo podoba. No ale.tak jak piszesz mega popularne.a ja mam juz jedno imie z gorki listy w domu. Ale ja to.imie w sercu nosilam wiele wiele lat. Wiec jak przyszlo co do.czego to stwierdzilam chrzanie to. A ostatecznie podjelismy te decyzje w szpitalu po urodzeniu sie malej. Chociaz jakos bez przekonania. Mimo ze tyle lat mielismy tak ustalone. Teraz sobie nie wyobrazam inaczej jej nazwac. Moi rodzice chcieli Amelie wlasnie. A Klara mi sie bardzo podoba, ale maz odrzucil. Nie wiem skad to mam ale przez dlugi okres mi sie kojarzyla siostra Klara....ze zakonnica nie wiem.czemu ale bardzo ladne imie i zlotego srodka...

Jutro muszę jechać na te badania od rana a jakoś mi się nie chce :/ już nawet myślałam że może we wtorek jednak ale jeszcze nie zdążą przyjść i będę się wkurzać nie potrzebnie stresik witamy na dobre :p

Ta różnica w usg to chyba nic groźnego co?
Ja na pierwszej wizycie gdzie miałam tylko pęcherzyk ciąża była o 8 dni młodsza według USG niż według terminu @, na kolejnej wizycie różnica 3 dni bo dziecko nadrobiło ja nigdy nie miałam książkowej owu więc nic dziwnego u mnie, że młodsza o te 3 dni

Dziewczyny na tej kartce od lekarza mam popisane te ceny z diagnostyki ale to chyba nic nie szkodzi nie ? Chyba nie będą się czepiać w innym labo ?

reklama
No a teraz z imionami tak zmienili, ze mozna. Rejestrowac zdrobnienia. Tak jak kiedys Nina nie bylo samodzielnym imieniem tylko skrótem od Janiny. Tak samo Kuba Jakub. Ale ogolnie sie tego.noe zaleca, no ale juz zabronic rodzicom nie moga urzednicy

Do góry