reklama
Dziewczyny na tej kartce od lekarza mam popisane te ceny z diagnostyki ale to chyba nic nie szkodzi nie ? Chyba nie będą się czepiać w innym labo ?
Jak idziesz do innego labu i placisz za swoje badania to i tak wypisuja nowe skierowanie na swoich wzorach do swojego labolatorium albo już w ogole drukują z komputera listę badań, za ktore placisz. Takze mozesz miec nawet kwiatuszki narysowane
Chyba ze masz na nfz to radzę się wstrzymać
Frambuesa
Fanka BB :)
Chyba będzie miało ok 5,5 cm taki kilkucentymetrowy człowiek. W tych ostatnich tygodniach trymestru już szybko rośnie. W 13 tyg już ma ponoć 7 cmJa będę miała prenatalne 12+3 ciekawe ile mniej więcej powinno mieć dziecko orientujesz się ?
Limonkaaa88
Mój kurdupel podskoczyl o trzy dni i wg usg 12t +2d miał 5,8cm i termin teraz komputerowo wyszedł na 1 sierpień a wcześniej był 4 ale to chyba normalne że dziecię tak rośnie i te terminy skaczą co?
Frambuesa
Może będzie wysoki/aMój kurdupel podskoczyl o trzy dni i wg usg 12t +2d miał 5,8cm i termin teraz komputerowo wyszedł na 1 sierpień a wcześniej był 4 ale to chyba normalne że dziecię tak rośnie i te terminy skaczą co?
Pewnie normalne, że wymiary się trochę różnią i też terminy się trochę zmieniają. Aczkolwiek czytałam ,że to właśnie w 1 trymestrze jest lekarzom najlepiej oszacować wiek ciąży i terminu porodu.
martoosia04
Moi rodzice chciali zebym syna nazwala Gustaw Szczepan albo Ignacy....Teodor ladnie i oryginalnie. Nie znam zadnego Teosia czy malego czy duzego. Wiem, ze w T lubujecie kogo Wy juz w domu macie Tomka i Tobiasza? Nie jestem pewna
Tak, dokładnie. Mamy Tobiasza i Tomasza
Jak tam dzisiaj samopoczucie??? Zrob mi prosze przysluge Martusia i wpisz mnie na liste sierpniówek na 22.08 wg OM i na dziewczynke. Nie wiem czy ja nie potrafie sie tam wpisac czy to autorka posta musi zadzialac. Ladnie te swoje dzieci nazwalas ile lat róznicy pomiedzy chlopakami???
martoosia04
Jak tam dzisiaj samopoczucie??? Zrob mi prosze przysluge Martusia i wpisz mnie na liste sierpniówek na 22.08 wg OM i na dziewczynke. Nie wiem czy ja nie potrafie sie tam wpisac czy to autorka posta musi zadzialac. Ladnie te swoje dzieci nazwalas ile lat róznicy pomiedzy chlopakami???
3 lata i 3 miesiące pomiędzy nimi jest dokładnie. Sa absolutnie inni..
Już lecę cię dopisać :*
paulina1994
Nie, nie, płatne badania mam kwiatków już rysować nie będę ale cen w takim razie też nie zamazujeJak idziesz do innego labu i placisz za swoje badania to i tak wypisuja nowe skierowanie na swoich wzorach do swojego labolatorium albo już w ogole drukują z komputera listę badań, za ktore placisz. Takze mozesz miec nawet kwiatuszki narysowane
Chyba ze masz na nfz to radzę się wstrzymać
reklama
paulina1994
Ooo to już fajne takieChyba będzie miało ok 5,5 cm taki kilkucentymetrowy człowiek. W tych ostatnich tygodniach trymestru już szybko rośnie. W 13 tyg już ma ponoć 7 cm