reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2019

reklama
Jestem już po wizycie! :) prenatalne elegancko stresik był ale nie potrzebny :) wszystkie narządy są i dobrze pracują przeziernosc karkowa 1,2cm a podobno do 2,4 jakoś tak jeśli dobrze pamiętam. Nasz dzidziorek ma już 5,8 cm urósł w półtorej tygodnia ponad 2cm :) i dalej na 51% zostaje chłopak więc zacznę już szukać imion dla chlopcow a co! :)
Świetne wieści

Umieram, rano po Tomka nocce bylismy na wiekszych zakupach, potem on sie polozyl a ja ogarniam chate, na obiad mamy placki ziemniaczane z cukrem a na jutro ubije filety na kotlety. Zimno dzis u nas, brrrr.
A za mną dziś placki chodzą. Namowie M na kolacje :)

Ja miałam dziś tyle energii i zostałam uziemiona- skręciłam nogę- 3 dni mam na nią nie stawać [emoji2955]
Ojjj. Odpoczywaj

Temat Grecja. Byłam w zeszłym roku . Zwiedziłam saloniki , meteory wyspy. rewelacja.

O, temat wakacje.. Ja planowałam coś nawet na wiosnę, bo w maju myślę że będę mieć już ohromniasty brzuch. 3 miesiące przed porodem.. pewnie też zdolność do poruszania się ograniczona. Za daleko też lecieć nie można, ale 2-3 godziny lotu są dopuszczalne. My byliśmy na Krecie 2 lata temu, w październiku z rewelacja, po 25-28 stopni a po sezonie i mało ludzi [emoji12]

Witam sie.

Super , ze same dobre wiesci z wczorajszych i dzisiejszych wizyt. :)

Ja dzis jakos... przezylam na studiach. Ciężko było. Ale egzamin zaliczony na 5:) wczoraj poszlam spac grubo po 1, a o 7 juz musialam wstac. Na jutro tez musze sie poczuczyc....ale zanim to uczynie, najpierw zamowilam na kolacje przepyszne burgery ( na bank skoncze w kiblu) ale one sa wysmienite, warto bedzie :)

Co do Grecji przepiekne miejsce. My co roku do niej wracamy. Zwiedzilismy cala Krete, Kos, Zakyntos, podoba nam sie dk tego stopnia, ze potrafimy wracac w to samo miejsce i do tego samego hotelu i tak juz 6lat. Bo 1 raz polecielismy jak syn mial 7 miesiecy:)

Ja w przyszłym tygodniu badania będę robić przed wizytą. Wizyte u ginekolog mam 24 stycznia, to bedzie moja druga wizyta. Zlecone mam TSH, glukoze, morfologię, mocz, grupę krwi. Ciekawo ile zapłacę za te badnia. U mnie w miescie są 2 laboratoria. Diagnostyka i Labmed , ale ceny są porównywalne. Badania wirusologiczne już robiłam więc mi teraz odchodzą. Trochę sie stresuję przed tymi badaniami czy wszystkie bedą w normie.
Ja robilam te badania u siebie w przychodni to placilam za wszystko 260zl tam mialam.jeszcze hiv, rozyczke ,toxoplazmoze. Najlepiej sie zorientowac bo ceny napewno sa rozne

reklama
Do góry