reklama
Świetne wieściJestem już po wizycie! prenatalne elegancko stresik był ale nie potrzebny wszystkie narządy są i dobrze pracują przeziernosc karkowa 1,2cm a podobno do 2,4 jakoś tak jeśli dobrze pamiętam. Nasz dzidziorek ma już 5,8 cm urósł w półtorej tygodnia ponad 2cm i dalej na 51% zostaje chłopak więc zacznę już szukać imion dla chlopcow a co!
A za mną dziś placki chodzą. Namowie M na kolacjeUmieram, rano po Tomka nocce bylismy na wiekszych zakupach, potem on sie polozyl a ja ogarniam chate, na obiad mamy placki ziemniaczane z cukrem a na jutro ubije filety na kotlety. Zimno dzis u nas, brrrr.
Ojjj. OdpoczywajJa miałam dziś tyle energii i zostałam uziemiona- skręciłam nogę- 3 dni mam na nią nie stawać [emoji2955]
Temat Grecja. Byłam w zeszłym roku . Zwiedziłam saloniki , meteory wyspy. rewelacja.
O, temat wakacje.. Ja planowałam coś nawet na wiosnę, bo w maju myślę że będę mieć już ohromniasty brzuch. 3 miesiące przed porodem.. pewnie też zdolność do poruszania się ograniczona. Za daleko też lecieć nie można, ale 2-3 godziny lotu są dopuszczalne. My byliśmy na Krecie 2 lata temu, w październiku z rewelacja, po 25-28 stopni a po sezonie i mało ludzi [emoji12]
Byla wczoraj. Uczy sieCzy mi sie wydaje czy Agizgagi dawno nie bylo. Sie kurcze zastanawiam jak tam jej kuzynka i maluch.
Witam sie.
Super , ze same dobre wiesci z wczorajszych i dzisiejszych wizyt.
Ja dzis jakos... przezylam na studiach. Ciężko było. Ale egzamin zaliczony na 5 wczoraj poszlam spac grubo po 1, a o 7 juz musialam wstac. Na jutro tez musze sie poczuczyc....ale zanim to uczynie, najpierw zamowilam na kolacje przepyszne burgery ( na bank skoncze w kiblu) ale one sa wysmienite, warto bedzie
Co do Grecji przepiekne miejsce. My co roku do niej wracamy. Zwiedzilismy cala Krete, Kos, Zakyntos, podoba nam sie dk tego stopnia, ze potrafimy wracac w to samo miejsce i do tego samego hotelu i tak juz 6lat. Bo 1 raz polecielismy jak syn mial 7 miesiecy
Super , ze same dobre wiesci z wczorajszych i dzisiejszych wizyt.
Ja dzis jakos... przezylam na studiach. Ciężko było. Ale egzamin zaliczony na 5 wczoraj poszlam spac grubo po 1, a o 7 juz musialam wstac. Na jutro tez musze sie poczuczyc....ale zanim to uczynie, najpierw zamowilam na kolacje przepyszne burgery ( na bank skoncze w kiblu) ale one sa wysmienite, warto bedzie
Co do Grecji przepiekne miejsce. My co roku do niej wracamy. Zwiedzilismy cala Krete, Kos, Zakyntos, podoba nam sie dk tego stopnia, ze potrafimy wracac w to samo miejsce i do tego samego hotelu i tak juz 6lat. Bo 1 raz polecielismy jak syn mial 7 miesiecy
Pisała kilka dni temu że z małym lepiejCzy mi sie wydaje czy Agizgagi dawno nie bylo. Sie kurcze zastanawiam jak tam jej kuzynka i maluch.
mama.Antosia
Fanka BB :)
Ja dzis rano tez troche mialam incydentPrzytuliłam wc - któraś jeszcze? Czy juz powoli Wam przechodzi?
mama.Antosia
Ja robilam te badania u siebie w przychodni to placilam za wszystko 260zl tam mialam.jeszcze hiv, rozyczke ,toxoplazmoze. Najlepiej sie zorientowac bo ceny napewno sa rozneJa w przyszłym tygodniu badania będę robić przed wizytą. Wizyte u ginekolog mam 24 stycznia, to bedzie moja druga wizyta. Zlecone mam TSH, glukoze, morfologię, mocz, grupę krwi. Ciekawo ile zapłacę za te badnia. U mnie w miescie są 2 laboratoria. Diagnostyka i Labmed , ale ceny są porównywalne. Badania wirusologiczne już robiłam więc mi teraz odchodzą. Trochę sie stresuję przed tymi badaniami czy wszystkie bedą w normie.
reklama
martoosia04
Myślałam, że po obiedzie będzie mi lepiej, a nadal czuje taki ciężki żołądek [emoji24]