martoosia04
Fanka BB :)
Ile płaciłas z ciekawości u ciebie w Diagnostyce za te badania ?
424 zł za wszystko (bez grupy krwi, bo to mam).
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ile płaciłas z ciekawości u ciebie w Diagnostyce za te badania ?
W zależności czy masz zmianę umowy czy aneksem itd więc tutaj to też jest skomplikowaneNa pewno żeby liczyła się podwyżka musisz przepracowac po niej 3 miesiące bez przerwy nawet jednego dnia L4. Wyliczyć ciężko, bo to się różni w zależności od ilości dni pracujących w danym miesiącu, więc zasiłek nie ma stałej kwoty w każdym miesiacu. Z tego co wiem to liczą 12mcy przed L4. Najlepiej szukać na stronach infor.
Jeśli będziesz już na L4 to myślę, że pewnie nie dadzą ci aneksu do podpisu tylko będziesz na "starych" warunkach chyba, że mówimy o najniższej krajowej to zmienia to postać rzeczyOk dzięki, to popatrzę tam.
@marta, podpytam też w kadrach, tak jak mowisz. Mam taką sytuację w firmie ,że podwyżka będzie pod koniec marca ale de facto liczyć się będzie od stycznia. Dlatego nie mam pojęcia czy to się będzie mi wliczać. Jeśli popracuje do marca to tak, ale nie wiem co będzie jeśli pójdę na L4 właśnie.
Wydaje mi się, że powinnaś mieć wszystkie u mnie jest cennik w labo w szpitalu i nie ma żadnej adnotacji, że któreś wyniki są szybciej a któreś później więc myślę że standard 1 dzień i tyleJa dzisiaj po pierwszych badaniach krwi i czekam na wyniki. We wtorek muszę iść do lekarza i pewnie nie będę miała wszystkich ale potem mam wyjazd i kolejną wizytę mogę mieć dopiero 11.02 Pójdę więc we wtorek z tym co mam.
Co do spania dziecka w pokoju rodziców to z moją córką pierwsze 3 miesiace spałam w jej pokoju a potem wróciłam do męża do sypialni Teraz będzie gorzej bo nie mamy pokoju dla drugiego dziecka Musimy wyprowadzić się ze swojej sypialni do duzego pokoju na jakieś rozkładaną kanape
Ja mam dokładnie to samo a jeszcze chrzesniaczke na weekend, ale wieczorem się raczej będę musiała za to wziąć trudno będzie musiała się nudzić, ona tylko zje i pyta co będziemy robić a ja nie wiem co mam robić ja muszę posprzątać po obiedzie mam jeszcze nie ogarnięta cała chatę itd powiem wam dziewczyny, że chyba swoje dziecko to jakoś inaczej szczególnie jak jest z Nami od małego i do pewnych rzeczy się przyzwyczaja bo ja nie wyobrażam sobie że nie posprzątałam bo wiecznie będzie marudzilo, wiem mało wychowawcze ale tablet bajka i musi siedzieć wyjścia nie ma przecież w domu sprzątać trzebaHoney, a jeśli można wiedzieć samochodem czy samolotem? Mnie się marzy Turcja na majówkę ale boję się i lotu i pobytu poza cywilizacją
Kurde ja się muszę wziąć za prasowanie. Moja sterta jest już większa niż Rysy. A ja z kolei mam dzis totalny brak energii
Bez wizyty rozumiem ?424 zł za wszystko (bez grupy krwi, bo to mam).
Bez wizyty rozumiem ?
Ło matko, a masz z ciekawości ceny pojedynczych tych badań ? Bo ja się zastanawiam czy oni mają tak drogo czy aż tyle badań masz mi w diagnostyce też wyszło ponad 360 zł, a w innych labo lokalnych nie sieciówkach max 250Tak, bez wizyty. To cena samych badań w Diagnostyce.
Ja mam dokładnie to samo a jeszcze chrzesniaczke na weekend, ale wieczorem się raczej będę musiała za to wziąć trudno będzie musiała się nudzić, ona tylko zje i pyta co będziemy robić a ja nie wiem co mam robić ja muszę posprzątać po obiedzie mam jeszcze nie ogarnięta cała chatę itd powiem wam dziewczyny, że chyba swoje dziecko to jakoś inaczej szczególnie jak jest z Nami od małego i do pewnych rzeczy się przyzwyczaja bo ja nie wyobrażam sobie że nie posprzątałam bo wiecznie będzie marudzilo, wiem mało wychowawcze ale tablet bajka i musi siedzieć wyjścia nie ma przecież w domu sprzątać trzeba