reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2019

Ło matko, a masz z ciekawości ceny pojedynczych tych badań ? Bo ja się zastanawiam czy oni mają tak drogo czy aż tyle badań masz :p mi w diagnostyce też wyszło ponad 360 zł, a w innych labo lokalnych nie sieciówkach max 250

Nie, nie mam cen badań. Babeczka mi szybko zliczyła w rejestracji. Ale jest ich cała masa [emoji23] mam nadzieję, że nie będzie trzeba ich powtarzać za szybko, bo mój M. się wkurzył jak usłyszał cenę kompletu badań.

reklama
No wiesz Paulina mala jest na wyjezdzie. Pisalas ze wczesniej u Was nie nocowala. Wiec ona na pewno miala mega oczekiwania wobec tej wizyty. Chyba kazdy pamieta jak za mlodego mial oczekiwania, ktore brutalnie scieraly sie z rzeczywistoscia. Chociazby gwiazdkowe prezenty oczekiwania a to co faktycznie sie dostawalo :) To juz jest duza dziewczynla na pewno wie ze w domu tez trzeba poogarniac. Ze swoimi dziecmi bedzie inaczej bo dom to dom wiedza co jest grane. A na wyjazdach tez beda pytac to co teraz robimy :)
Ja chyba nigdy nie miałam tak na codzien już takich dużych dzieci wiesz z maluchem jest inaczej, a tu ja nie wiem co jest fajne, a co jest "FOPA" :p a po drugie ja się przyznaje mi się po prostu nie chce haha

Nie, nie mam cen badań. Babeczka mi szybko zliczyła w rejestracji. Ale jest ich cała masa [emoji23] mam nadzieję, że nie będzie trzeba ich powtarzać za szybko, bo mój M. się wkurzył jak usłyszał cenę kompletu badań.
Ja nawet nie informowałam mojego męża o dokładnych kwotach po co chłopa stresować zresztą co zrobisz zapłacić trzeba ja się tylko cieszę, że jednak zapytałam jeszcze w lokalnym laboratorium a nie od razu w Diagnostyce bo stówka różnicy to sporo ;)

Jestem w szoku ile Wy płacicie za te badania. Ja za swoje dałam 120 zł. Fakt że poszłam ze skierowanie do mojego lekarza internisty i to co się dało przepisał mi na NFZ, ale nie oszukujmy się że były to te najtańsze badania po 6 zł. A u Was aż takie kwoty [emoji44]

No jak mus, to mus. Też byłam w szoku, ale niestety badania pewne zrobić trzeba, czy prędzej czy później.

Wlasnie podjadlam obiad. Czas polezec by znów nie zwrócić.

O jejku dziewczyny. U Was tyle w tych ciazach sie dzieje. A ja sobie do tej pory tylko nasikalam na test. Ale w pon umowilam sie do lekarza na potwierdzenie ciazy. to pewnie mnie skieruje na badania.

Honey - myślałam raczej o Krecie jeśli chodzi O Grecję bo na półwyspie kiedyś byłam więc przydałoby się zobaczyć coś innego ale marzę już od kilku lat o Majorce.. Także najbardziej chciałabym właśnie tam..

Fajnie fajnie. Gdzie nie pojedziecie na pewno spedzicie super czas. My na majorce bylismy u znajomych wynajelismy auto i cala wyspe zjezdzilismy.Takze to byly zupelnie inne wakacje niz hotelowe. Po prostu pieknie. W Grecji bylismy dwa razy na Kosie. Tez super chociaz roznica diametralna. Pierwszy raz bylismy przed greckimi klopotami i na pol roku a drugi po i tylko na tydzien. Na emeryture chyba sie tam przeprowadzamy :) :) Chyba ze te kanary teraz wyskocza super fajnie to moze plany zmienimy

reklama
Do góry